aanbestedingen

Openbare aanbestedingen en algemene offerteaanvragen voor werkopdrachten worden onder meer gepubliceerd in Het Bulletin der aanbestedingen en De Bouwkroniek.

    

Ploegsebaan 275 - Mechanische verwerking en compostering GFT

Voor de mechanische verwerking van het GFT-afval op de gemeentelijke compostering, heeft de gemeente Brasschaat een Europese aanbesteding gepubliceerd. De te leveren diensten houden onder meer het volgende in: afzeven, omzetten, windshiften en verdelen van

Voor een volledige beschrijving van de opdracht en duiding met betrekking tot de administratieve voorwaarden, kan je de aanbestedingsdocumenten hier downloaden.

Belangrijk te noteren is dat een plaatsbezoek verplicht is en dat zonder een attest hiervan, je offerte niet kan weerhouden worden. Een afspraak hiervoor kan je maken met mevrouw Katherine Van de Velde (katherine.van.de.velde@brasschaat.be of 03 650 02 93).

Aangezien het een Europese aanbesteding betreft, kan enkel ingediend worden aan de hand van het E-Tenderingplatform.

Heb je nog inhoudelijke vragen of vragen met betrekking tot het E-Tenderingplatform, neem dan contact op met mevrouw Katherine Van de Velde (katherine.van.de.velde@brasschaat.be of 03 650 02 93) of neem deel aan de vrijblijvende informatiesessie op donderdag 10 januari 2019 om 10 uur op volgende locatie: Gemeentehuis - Verhoevenlei 11 - 2930 Brasschaat.