Brasschaat poptup

vul leegstaande handelspanden tijdelijk in

‘Brasschaat Poptup’ is een gemeentelijk initiatief om de leegstaande handelspanden tijdelijk in te vullen met een origineel en complementair aanbod dat meerwaarde biedt voor het ganse winkelgebied. Ondernemers en eigenaars krijgen hierdoor de mogelijkheid om gedurende de maanden november, december en januari tegen een tijdelijke gunstige prijs een handelspand te (ver)huren aan de Bredabaan in Brasschaat. Dit kan een mogelijke springplank zijn naar een permanente, succesvolle handelszaak op langere termijn.  Ben je ondernemer en heb je interesse, stel je kandidaat via de website www.brasschaatpoptup.be.

jouw voordelen bij deelname
Een springplank naar een eigen zaak op langere termijn. Grijp je kans om tegen voordelige voorwaarden jouw pop-up-project op te starten of jouw pand te verhuren en te laten uitgroeien tot een permanente, succesvolle handelszaak op langere termijn.

Administratieve en praktische ontzorging
Geef alle administratieve en praktische zaken rond de opstart van jouw pop-up of de verhuur van jouw pand uit handen zoals vb. het huurklaar maken van het pand, het voorzien van nutsvoorzieningen, etc.

Verminderde huurprijs
Grijp je kans om jouw pop-up-project op te starten in een handelspand aan de Bredabaan in Brasschaat aan een verminderde huurprijs gedurende de maanden november, december en januari.

Geef jouw pop-up-project meteen de zichtbaarheid die het verdient dankzij een voordelig marketingpakket én geniet mee van de aandacht rond het project Brasschaat Poptup.

Ben je ondernemer en heb je interesse, stel je kandidaat via de website www.brasschaatpoptup.be.

Naast de website kan je ook informatie inwinnen bij Marie-Laure Koyen, diensthoofd en centrummanager lokale economie en toerisme via kmo@brasschaat.be of 03/650.03.20.

 

logo Brasschaat popt up
 

Uitgelicht