Kamp C: gratis bouwadvies

op 7 mei te Brasschaat

Bij de realisatie van je droomhuis zijn de principes van duurzaam bouwen bijna niet meer weg te denken. Duurzaam bouwen is meer dan milieubewust bouwen. Er komen heel wat zaken bij kijken zoals kwaliteit, leefcomfort en gezondheid. Kamp C geeft je een antwoord op al je bouwvragen.

Een bouwgrond of huis gekocht? Proficiat! Maar vooraleer je je begeeft naar de dichtstbijzijnde architect of aannemer, laat je je best goed informeren. De adviseurs van Kamp C, Provinciaal centrum Duurzaam Bouwen en Wonen, stoomt je helemaal klaar voor de volgende stap in je leven.

Vraag advies voordat je de bouwaanvraag indient
Hou er rekening mee dat wanneer de bouwaanvraag al is ingediend, veel aspecten definitief zijn. De fase ervoor is daarom ideaal voor deze screening. Als particuliere verbouwer krijg je een vol uur advies op maat over je nieuwbouw of verbouwing.

Heb je nog geen volledig uitgewerkt plan, geen nood. Ook met een ruwe schets en eventueel een aantal foto’s kunnen we al aan de slag. Het bouwadvies gaat door elke eerste maandag van de maand van 13 tot 17uur

  • 7 mei 2018: Brasschaat - Gemeentehuis, schepenzaal,Bredabaan 182
  • 4 juni 2018: Essen - Gemeentehuis, zaal Vorster, Heuvelplein 23
  • 6 augustuis 2018: Kalmthout - Gemeentehuis, raadzaal, Kerkeneind 13
  • 3 september 2018: Kapellen - AC, vergaderzaal ‘Mastenbos’, Antwerpsesteenweg 130
  • 1 oktober 2018: Wuustwezel - GC Blommaert, zaal ’t Hofke, Gemeentepark 22
  • 5 november 2018: Brecht - GC Jan Van der Noot, Mudaeusstraat 9
  • 3 december 2018: Schoten - Gemeentehuis, Verbertstraat 7

Kan je niet terecht in Brasschaat, dan ben je ook welkom in een andere gemeenten.

inschrijven noodzakelijk
Dit planadvies is gratis maar de plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is noodzakelijk. Hiervoor kan je terecht via duurzaamheid@brasschaat.be

Uitgelicht