Van 2017 naar 2018 zonder zorgen!

Vraag je ticket van De Lijn digitaal aan.

Dankzij de steun van je gemeentebestuur kan je ook dit jaar GRATIS gebruik maken van alle feestbussen en -trams van oud naar nieuw!

Het oudejaarsnachtbiljet wordt deze editie als oudjaar ticket op SMS uitgereikt. Je hoeft dus niet meer naar het gemeentehuis om je oudejaarsnachtbiljet op te halen.

Via deze link kan je naar het naar het registratieportaal. Na registratie krijg je een e-mail van De Lijn met de instructies van de activatie van jouw SMS oudjaarticket. Je kan tot maximum 4 gezinsleden registreren onder één GSM-nummer. Belangrijk is wel dat iedereen alle verplaatsingen samen maakt, elke reiziger dient namelijk over een geldig vervoersbewijs te beschikken.

Het SMS ticket is geldig van 31 december 2017 om 18 uur tot 1 januari 2018 23:59 uur. Je mag binnen de geldigheidsperiode zoveel verplaatsingen maken als je wil. Je activeert je ticket door EVENT te sturen naar 4884 tijdens oudjaar voor je op de bus of tram stapt. Per SMS ticket wordt er een kost van 0,15 euro aangerekend door je provider.

Indien je niet wenst te registreren kan je nog steeds terecht in de Lijnwinkels of bij de chauffeur om je oudejaarsnachtbiljet aan te kopen aan de prijs van 3 euro of koop je oudjaar SMS ticket via EVENT naar 4884 aan de prijs van 3 euro (+0,15 euro providerkost).

We wensen je alvast een bruisende feestnacht en veilige verplaatsingen dankzij jouw privé-chauffeur van De Lijn!

documenten
F10 - dienstregeling oudjaar - F10 route
F13 - dienstregeling oudjaar - F 13 route
route Brasschaat en omstreken

feestbussen


 

 

 

Uitgelicht