duplexwoning Prins Kavellei

TE KOOP

De gemeente Brasschaat verkoopt een bescheiden te renoveren duplex-woning aan de Prins Kavellei 40 te Brasschaat. Het betreft een centraal gelegen pand op loopafstand van het centrum van Brasschaat. De woning is gelegen boven de doorgang naar de nieuw te ontwikkelen woonwijk aan de Prinsheide, die wordt aangelegd met aandacht voor een groene en rustige woonomgeving. Deze doorgang zal enkel gebruikt worden voor voetgangers en fietsers, en voor het bereiken van de achtergelegen garage van aanpalende bewoners van de Prins Kavellei.
De toegangsdeur aan de achterzijde van het gebouw leidt via de traphal naar de eerste verdieping die een leefruimte (18m²), keuken (8m²) en kleine badkamer (2m²) omvat. De tweede trap leidt naar de twee slaapkamers (12m² en 9m²) op de tweede verdieping. Op het gelijkvloers bevindt zich tevens een kleine berging van 2m². (Gvg, Wg, Gvkr, Gvv)
EPC-waarde: 650 kWh/m².
Mogelijkheid tot aankoop onder stelsel van klein beschrijf.

procedure
Verkoop onder gesloten omslag: minimum biedingsprijs 73.000,00 euro. Het bod is in te dienen aan de hand van biedingsformulieren vóór de openingszitting op 14 december 2017 om 13 uur in het gemeentehuis.

kijkmoment
Er wordt een kijkmoment voorzien op woensdag 8 november 2017 van 13 tot 16 uur en op vrijdag 10 november 2017 van 16 tot 18 uur. Aanmelding ten laatste op maandag 6 november 2017 via patrimonium@brasschaat.be.

contactgegevens
Voor het opvragen van de volledige brochure, de biedingsdocumenten, het indienen van je bieding onder gesloten omslag, andere vragen en meer informatie, kan je terecht bij de dienst administratie patrimoniumbeheer.

Gemeentehuis | Bredabaan 182 | 2930 Brasschaat
T +32 3 650 02 63 | E patrimonium@brasschaat.be

bijlagen
Brochure
Biedingsdocumenten

duplex Prins Kavellei

 

Uitgelicht