nieuwe premies voor ondernemers

lees er alles over

Brasschaat lanceert twee nieuwe premies om het ondernemerschap en de handelaars te ondersteunen.

  • premie voor comfortverhogende diensten

Brasschaat en de middenstand koesteren hun klanten en wensen hen nog meer in de watten te leggen. Daarom zijn we op zoek naar ondernemers die op een creatieve manier comfortverhogende diensten kunnen aanbieden in het Brasschaats winkelgebied. Deze diensten zijn gericht aan de handelaars en/of rechtstreeks aan hun klanten. Pluspunt voor de jury bij het beoordelen van deze projecten is dat deze diensten ook de beleving bij het shoppen verhogen.

Projectvoorstellen kunnen ingediend worden vanaf 19 februari tot en met 18 mei. Er zullen door een professionele jury twee laureaten uitgekozen worden die elks 2.500 € krijgen voor hun project.

meer info

  • premie voor innovatieve acties

Brasschaat wenst de Brasschaatse handelaars te ondersteunen die investeren in acties die de beleveniswaarde voor de klant en de aantrekkelijkheid van de handelszaak verhogen. Voorbeelden hiervan zijn paskamers optimaliseren, kinderhoekje inrichten, gevelcommunicatie verbeteren, verlichting aanpassen, etc. 

Deze premie kan aangevraagd worden door winkeliers, horecazaken alsook dienstverlening (zoals gedefinieerd door Locatus). Het gaat om een ondersteuning van 50% van de geraamde kosten met een maximum per type actie.

De eerste oproepronde waarin je je voorstel kan indienen loopt van 19 februari tot en met 31 mei.

Snel zijn is de boodschap want de aanvragen worden behandeld volgens het principe “wie eerst komt, eerst maalt” en dit totdat ofwel het totaalbudget opgebruikt is ofwel totdat de oproepronde afgelopen is.

meer info

Uitgelicht

lokale economie

gemeentehuis
T 03 650 03 20
kmo@brasschaat.be

telefonisch bereikbaar
ma en do van 14 tot 16 uur