nieuwe vacatures

Er staan een heleboel nieuwe vacatures online!

Brasschaat, een dynamische gemeente die kwalitatieve dienstverlening nastreeft,  organiseert volgende aanwervingen met een selectieprocedure en de aanleg van een werfreserve van 2 jaar:

2 medewerkers interne organisatie
C1-C3 - M/V – voltijds – contractueel – onbepaalde duur


functie
Als medewerker interne organisatie bereid je samen met je collega’s de vergaderingen van onder andere de gemeenteraad, OCMW-raad, schepencollege en vast bureau voor. Samen met het team zorg je voor een deskundige, correcte en klantgerichte dienstverlening. Verder ondersteun je de burgemeester, de schepenen en de secretarissen bij het organiseren van hun afspraken. Je staat in voor de organisatie van officiële plechtigheden, ontvangsten en recepties. Je bent mee verantwoordelijk voor de opvolging van de verzekeringsdossiers.
uitgebreide functiebeschrijving

diploma
Je bent houder van een diploma hoger secundair onderwijs in een administratieve richting.
De verkennende gesprekken worden georganiseerd op 11 of 12 januari 2018, het schriftelijk gedeelte op 19 januari 2018 en het mondeling gedeelte van de selectieproef op 26 januari 2018.

solliciteren
meer info

hoofdmedewerker gebouwen
C4-C5 – M/V – voltijds – contractueel - onbepaalde duur


functie
Je komt in een enthousiast team dat elkaar inhoudelijk versterkt en ondersteunt bij de bouwtechnische uitdagingen die het team realiseert. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van lastenboeken voor nieuwbouw, renovatiewerken en grote herstellingen door derden aan gebouwen. Als ook de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de werken door derden en werfopvolging: toezicht en controle van de werken,  technische en administratieve opvolging, bespreking en planning met aannemers. Het opvolgen van de openbare verlichting valt ook onder je bevoegdheid.
uitgebreide functiebeschrijving

diploma

  • je bent houder van een diploma hoger secundair onderwijs
  • grondige kennis projectmanagement
  • kennis wetgeving overheidsopdrachten
  • basiskennis AREI en HVAC
  • Autocad kunnen raadplegen

solliciteren
meer info

deskundige beleidsondersteuning academie voor muziek en woord
B1-B3 - M/V – voltijds – contractueel – onbepaalde duur


functie
Als beleidsondersteuner zorg je samen met de directeur voor de continuïteit in de dagelijkse werking van de academie voor muziek en woord. Je komt terecht in een enthousiast team van leerkrachten en medewerkers. Er heerst een positieve sfeer waarbij met respect voor elkaar zo flexibel en efficiënt mogelijk wordt gewerkt aan een klantgerichte dienstverlening. Op basis van duidelijke afspraken en positieve communicatie worden uitdagende doelstellingen gerealiseerd.
uitgebreide functiebeschrijving

diploma
Je bent houder van een pedagogische bachelor of een bachelor en een pedagogisch diploma. Ervaring in deeltijds kunstonderwijs is een pluspunt.
De verkennende gesprekken worden georganiseerd op maandag 15 januari 2018 en het mondeling gedeelte van de selectieproef op woensdag 24 januari 2018.

solliciteren
meer info

medewerker onthaal
academie voor muziek en woord
C1-C3 – M/V – 31 u/week – contractueel – onbepaalde duur


functie
Als onthaalmedewerker zorg je samen met de directeur voor de continuïteit in de dagelijkse werking van de academie muziek en woord. Je komt terecht in een enthousiast team van leerkrachten en medewerkers. Er heerst een positieve sfeer waarbij met respect voor elkaar zo flexibel en efficiënt mogelijk wordt gewerkt aan een klantgerichte dienstverlening.
uitgebreide functiebeschrijving

diploma

  • je bent houder van een diploma hoger secundair onderwijs
  • goede kennis van office-toepassingen (Word, Excel, outlook, Powerpoint)

salaris en bijkomende voordelen
Je wordt betaald volgens de wettelijke barema’s. Je mag alle beroepsrelevante anciënniteit inbrengen. Een loonsimulatie kan je aanvragen via HRM@brasschaat.be. Als bijkomende voordelen heb je recht op maaltijdcheques, fietsvergoeding en een hospitalisatieverzekering.
Het openbaar vervoer wordt terugbetaald. Je hebt recht op 35 vrij te plannen vakantiedagen en 14 feestdagen.

solliciteren
Wil je werken voor een dynamisch, ecologisch en vernieuwend bestuur met respect voor de work life balans?
Stuur dan je motivatiebrief met cv en vermelding van je rijksregisternummer, een kopie van jouw diploma en een recent uittreksel van het strafregister naar sollicitatie@brasschaat.be en dit uiterlijk op 4 januari 2018.

voor meer info
Cindy Sevenhans | T 03 650 02 76
Patricia Krynen | T 03 650 02 97

Uitgelicht