Stem op jouw klantvriendelijkste ondernemer

Breng je stem uit!

Brasschaat is rijk aan gepassioneerde ondernemers.  En die zetten we graag in de kijker.
Voor de uitreiking van de prijs gaan we komende 6 maanden op zoek naar dé klantvriendelijkste ondernemer van 2018. Hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

Tussen 1 juni en 27 juli 2018 kon je als consument een ondernemer nomineren. 80 ondernemers werden genomineerd en gaan door naar de volgende ronde. 

Tussen 1 augustus en 30 september is het aan de ondernemer om klanten warm te maken tot stemmen. In 2017 werd er door een kleine 3 500 consumenten gestemd.  Op basis van deze stemmingsronde zullen 20 ondernemers doorgaan naar de laatste fase op basis van de meeste stemmen. Voor de winkelzone centrum zullen er 10 ondernemers doorgaan.  Voor de winkelzones Maria-ter-heide, Bethanie en Driehoek als voor de winkelzones Mariaburg, Vriesdonk en Kaart gaan er telkens 5 ondernemers door.

Tijdens oktober en november mogen deze 20 finalisten zich verwachten aan mystery shoppers en een bezoek van onze jury! De uiteindelijke winnaars van deze prijs maken we bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie 2019 voor inwoners.

Dé klantvriendelijkste ondernemer van 2018 ontvangt een oorkonde met een gouden label maar ook een individueel begeleidingstraject dat leidt tot een inspiratie box met mogelijk acties ter verbetering in zijn of haar onderneming.  Bijkomend kan deze winnaar beroep doen op een premie van maximaal 2500 euro als terugbetaling van 50% voor de realisatie van deze acties.

De ondernemer op de tweede plaats ontvangt een oorkonde met een zilveren label en een publiciteitspakket ter promotie van zijn/haar onderneming in lokale media (waarde 1000 euro).
De ondernemer op de derde plaats ontvangt een oorkonde met een bronzen label en een publiciteitspakket ter promotie van zijn/haar onderneming in lokale media (waarde 500 euro).

BRENG JE STEM UIT: JOUW KLANTVRIENDELIJKSTE ONDERNEMER
breng je stem uit

meer info
 

 

Uitgelicht