uitbater gezocht voor De Hemelhoeve

gelegen aan de rand van het gemeentepark

Het gemeentebestuur van Brasschaat is op zoek naar een uitbater voor de vernieuwde Hemelhoeve. Dit sfeervol en karakteristiek pand met groot terras en conciërgewoning ligt midden in het groen aan de rand van het gemeentepark.
De momenteel leegstaande Hemelhoeve wordt met de komst van een nieuwe uitbater omgevormd tot een laagdrempelige horecazaak, gericht op de recreatieve parkgebruiker en de bezoeker van het Cultuurcentrum.

Horecazaak De Hemelhoeve maakt deel uit van Cultuurcentrum Brasschaat en bevindt zich tussen de bijgebouwen Born/Thijs en Theater Hemelhoeve.
Het bestaat uit een gelijkvloers, een eerste verdieping en een zolderverdieping. Het gelijkvloers omvat het restaurant/foyer met bar en glazen aanbouw van ca. 200 m².
Op de eerste verdieping bevinden zich de koelcel, de keuken- en voorraadruimte en een zaal met barmeubel van ca. 184 m².
De zolderverdieping omvat een woongedeelte van ca. 80 m². Verder omvat de concessie ook nog een ruim terras, een speelweide en een 20-tal parkeerplaatsen.

Kandidaten dienen een voorstel in voor het gebruik van het hoofdgebouw, het terras, de speelweide en de andere aanhorigheden van De Hemelhoeve.
Richt je vooral op een laagdrempelige horecazaak, maar ook op bijvoorbeeld vernieuwende nevenfuncties zoals workshops, zaalverhuur, events, voorstellingen...
Streef naar een duurzame en vernieuwende invulling voor De Hemelhoeve, met activiteiten gedurende het hele jaar.

praktisch

  • 2 mei: plaatsbezoek en infomoment met kandidaten
  • 1 juni: ontvangst kandidatuurstelling
  • 5 juni: beoordeling en 1e selectie kandidaten
  • 11 juni en/of 12 juni: gesprekken met kandidaten

De concessie gaat uiterlijk in op 1 juli 2018 tot 1 juli 2033 en is éénmalig verlengbaar met 15 jaar.
Kandidaat stellen kan tot uiterlijk 15 mei, gebruik bijgevoegd document.

meer info
Informatiebrochure kandidatuurstelling

Uitgelicht