Megazientje

Ouders ontvangen via de school elk voorjaar, zomer en najaar de brochure Megazientje, een bundeling van activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ondanks het coronavirus en de beperkingen die ermee gepaard gaan, blijven de vrijetijdsdiensten ook voor het voorjaar 2021 activiteiten organiseren. Alleen brengen we geen gedrukt Megazientje uit. Omdat het niet zeker is dat alle geplande activiteiten kunnen plaatsvinden, willen we snel kunnen inspelen op veranderingen. Deze webpagina biedt ons daar de mogelijkheden voor. Check daarom regelmatig deze pagina. Hier vind je het overzicht van alle kampen en activiteiten.

Voor de zomerkampen starten de inschrijvingen op 25 januari 2021 om 19 uur. Wees er zeker op tijd bij en maak alvast een account aan.

Inschrijven kan in de webshop via onderstaande link. De inschrijvingen voor zomerkampen worden vanaf bovenstaand tijdstip geactiveerd.

 

kerstsportkamp

-
Zwembadweg 72930 Brasschaat
Wil je voor een week wel eens een musketier of een redder zijn? Doe dan mee aan ons kerstsportkamp. Zwemdiploma van 25 meter verplicht.

Zonzo Companie - Farfelu

Farfelu © Karolina MaruszakFarfelu © Karolina Maruszak

Een knotsgek cineconcert! ‘Farfelu’ betekent zoveel als maf, bizar, extravagant. In deze voorstelling gaan we dan ook voor gek, gekker, gekst!

De Stilte - De troostprijs

De Stilte © De StilteDe Stilte © De Stilte

“Van de maan af gezien, zijn we allen even groot” Multatuli, Idee 155 Als we kijken naar de sterren aan de hemel, zijn mensen klein en onbelangrij

Diorama - Hanafubuki

Diorama - HanafubukiDiorama - Hanafubuki
Azalealaan 12930 Brasschaat

Het verhaal begint op een vreemde ochtend, waar er plots geen ronde maar vierkante zon opkomt.

4Hoog - Akke akke tuut

Akke akke tuut © 4HoogAkke akke tuut © 4Hoog

Er hangt een jongen aan de wasdraad! Echt! Aan de wasdraad! Een jongen! Een echte jongen. Tussen drie truien, twee sokken en een hemd.

Collectief Verlof - MOENIEWORRIENIE

Collectief verlof © Collectief VerlofCollectief verlof © Collectief Verlof

‘Moenieworrienie’ is Zuid-Afrikaans voor ‘je moet je geen zorgen maken.’ En laat dat nu net zijn wat de vier personages in deze voorstelling veel t