UiTPAS

Geniet van een UiTzonderlijk vrijetijdsaanbod!

In oktober stapt onze gemeente, samen met de gemeenten Brecht, Essen, Kalmthout, Schilde, Schoten, Stabroek, Wijnegem en Wuustwezel in de UiTPAS van Polder tot Kempen. Met een UiTPAS worden vrijetijdsactiviteiten nog leuker, want je spaart punten die je kan omruilen tegen voordelen.

Je kan je UiTPAS gebruiken bij allerlei activiteiten in onze gemeente, maar ook in alle deelnemende gemeenten in Vlaanderen. Denk maar aan een zwembeurt, sportkamp, jeugdactiviteit, concert, theatervoorstelling of een bezoekje aan de bib.

Wat is een UiTPAS?

Wat is een UiTPAS?

UiTPAS is een spaarkaart. Telkens je deelneemt aan een UiTPAS-activiteit, spaar je punten. UiTPAS is ook een voordeelkaart waarmee je punten kan inruilen voor extra voordelen, zoals gadgets, kortingen, of gratis tickets. Je kan de UiTPAS gebruiken in je eigen gemeente en ook in de meer dan 65 andere UiTPAS-steden en gemeenten.

Waar koop ik een UiTPAS?

Waar koop ik een UiTPAS?

Je kan een UiTPAS kopen vanaf oktober 2021 op verschillende locaties in onze gemeente en je betaalt €5. Je krijgt bij aankoop in ruil een aantal welkomstvoordelen en 3 punten op je UiTPAS. Waar je de UiTPAS kan kopen en welke voordelen dit zijn, komt nog op deze pagina te staan.

Voor welke leeftijd is de UiTPAS?

Voor welke leeftijd is de UiTPAS?

UiTPAS is er voor jong en oud! Ben je jonger dan 18 jaar, dan betaal je €2 in plaats van €5 voor je UiTPAS.

Een UiTPAS aan kansentarief?

Een UiTPAS aan kansentarief?

Als je in één van de deelnemende gemeenten woont en je hebt recht op een verhoogde tegemoetkoming of je bent in schuldbemiddeling, dan krijg je met je UiTPAS 80% korting bij deelname aan UiTPAS-activiteiten. Je betaalt in dit geval €2 voor je UiTPAS.

Waarom zou ik een UiTPAS kopen?

Waarom zou ik een UiTPAS kopen?

Met de UiTPAS kan je als inwoner vanaf oktober nog meer genieten van cultuur, sport en vrije tijd.  Via de gemeentelijke kanalen zal je de komende maanden meer te weten komen over de UiTPAS Van Polder tot Kempen.