aanvraagformulier uitbatingsvergunning

  • 1Huidige aanvraagspecificatie
  • 2 identificatiegegevens
  • 3 gegevens over de onderneming
  • 4 bewijsstukken
  • 5 Voltooid
Ik doe een aanvraag voor
publiek toegankelijke besloten ruimten waarin vertoningen, voorstellingen en vermakelijkheden van pornografische aard plaatsvinden al dan niet tegen betaling, onder welke vorm ook. Daaronder wordt verstaan: seksbioscoop, sekstheater, peepshows, erotische vertoningen en paaldans vertoningen al dan niet in combinatie met kleinhandel en/of andere dienstverlening van welke aard dan ook. Een seksshop, een winkel waar hoofdzakelijk erotische producten worden verkocht, valt eveneens onder de definitie van een seksinrichting.
publiek toegankelijke inrichting, onder meer bestemd om waterpijpen te roken, ook al is dit slechts af en toe. Onder waterpijp wordt verstaan een apparaat om te roken via een vloeistofreservoir.
publiek toegankelijke inrichting waar de exploitant massages aanbiedt en die hiervoor uitgerust, kenbaar en /of zichtbaar gemaakt is.
een vestigingseenheid zonder vaste inrichting met industriële wastechnieken, waar motorvoertuigen van derden manueel worden gewassen/gepoetst en/of worden behandeld met beschermingsmiddelen zoals waxen e.d.
een handelszaak die videobanden en/of dvd’s uitleent of verhuurt.
publiek toegankelijke inrichting waar producten op basis van Cannabis worden verkocht.
publiek toegankelijke vestigingseenheid, met uitzondering van een vestiging van een winkelketen, waar in hoofd- of nevenactiviteit simkaarten en/of herlaadkaarten aangeboden worden die uitgegeven zijn door een telecomoperator die uitsluitend op voorafbetaalde basis mobiele elektronische communicatiediensten aanbiedt, in combinatie met de verkoop van telecommunicatiemiddelen (zoals smartphone, gsm, tablet, …) en/of -accessoires (zoals hoofdtelefoon, hoesjes, …) en/of dienstverlening m.b.t. telecommunicatiemiddelen (zoals herstel van onderdelen, installeren van applicaties, activiteiten als belwinkel, …).
iedere vestigingseenheid die 24/24u vrij toegankelijk is en waar geen andere activiteit wordt uitgeoefend dan de verkoop van algemene voedingswaren door middel van één of meerdere toestellen die na het inwerpen van een geldstuk, penning of het invoeren van een elektronisch betaalmiddel, de producten overmaken zonder tussenkomst van een persoon.