aan alle eigenaars van een handelspand

Het gemeentebestuur van Brasschaat heeft beslist om tijdelijk de vergoedingen te schrappen van eigen concessieovereenkomsten die lopen met ondernemers die een pand van de gemeente betrekken.

Wil jij ook je Brasschaatse ondernemer bijstaan en ervoor zorgen dat ook hij of zij een kans krijgt om een goede doorstart te nemen wanneer we terug uit ons kot mogen komen? Ga dan zeker met je huurder-ondernemer in overleg en bekijk binnen ieders mogelijkheden hoe jullie hier samen sterker uit kunnen komen. Op deze manier versterk je je band met je huurder en draag je ook bij aan het voorkomen van leegstand tijdens en na deze crisis.

Als verhuurder van een handelspand of meerdere panden ben je in de mogelijkheid om hier innovatief mee om te gaan. Je gelooft in het collectieve belang van een bruisend Brasschaat met een uniek winkelaanbod en je kan snel actie ondernemen.

Ga in overleg met je verhuurder, werk samen iets op maat uit, overweeg bijvoorbeeld een tijdelijke maar omzet gerelateerde huurprijs, ….
Doe er alles aan om deze moeilijk periode samen met je verhuurder te overbruggen.

Bij de dienst lokaal ondernemen en toerisme kan je terecht voor vragen of informatie.
We denken graag met je mee! Contacteer ons op 03 650 2930 of kmo@brasschaat.be.

#samentegencorona