fit de zomer in

Brasschaat heeft oog voor de gezondheid van haar burgers en geeft ze een duwtje in de rug. In het voorjaar starten we verschillende acties op.
    

Hou je van de natuur, de frisse lucht en een goede wandeling dan kan je inschrijven voor Wandel je fit, een organisatie van OLO vzw en vzw Sport Plus Brasschaat. Hierbij ga je op vrijdag in een tijdsspanne van 12 weken van 6 km naar 20 km wandelen. Ook rolstoelgebruikers zijn welkom. Het wandelproject wil mensen met en zonder beperking dichter bij elkaar brengen door samen steeds langere wandelingen te maken in de Brasschaatse Bossen. De startlocatie verschilt. De eerste wandeling start op 22 maart om 10 uur aan de parking van Sportoase Brasschaat. Het inschrijvingsgeld bedraagt 20 euro. Inschrijven kan van 22 februari tot 15 maart.

Ook voor de fietsliefhebbers hebben we een uitdaging: woensdag 24 april start de eerste training van Spring op je fiets. In 10 weken leer je niet alleen verder fietsen (van 30 naar 80 km) maar ook hoe je veilig  in een groep kan rijden. De Brasschaatse Wielerclubs zorgen voor enthousiaste begeleiders. We gaan elke woensdag om 18.30 uur en zaterdag 9.30 uur fietsen. Je hebt wel een koersfiets of mountainbike nodig en een helm. Het inschrijvingsgeld bedraagt 25 euro.

meer info
Kom naar de vergadering op woensdag 3 april om 19 uur in de cafetaria van het L. De Winterstadion, gemeentepark Brasschaat.