GEZOCHT: vrijwillige psychotherapeuten die jongeren mee de winter door helpen.

TEJO biedt in Vlaanderen laagdrempelige psychotherapeutische ondersteuning aan jongeren tussen 10 en 20 jaar. De therapeutische begeleiding is kortdurend, quasi onmiddellijk, anoniem en gratis. Ons team bestaat uit professionele psychotherapeuten en onthaalmedewerkers die zich op vrijwillige basis inzetten. De gesprekken hebben als hoofddoelstelling de jongeren te deblokkeren en hen opnieuw in hun kracht te zetten. We zetten in op het helpen van jongeren in een vroeg stadium van de probleemontwikkeling zodat deze niet escaleert.

Jongeren staan momenteel onder grote druk. Er wordt veel van hen verwacht en hun gebruikelijke ontspanningsmogelijkheden vallen weg. Bij TEJO willen we jongeren extra ondersteunen in deze periode. Maar daar hebben we vele handen, schouders en oren voor nodig!

Heb je een vierjarige psychotherapieopleiding (bijna) succesvol afgerond en kan je je enkele uren per week of twee weken vrijmaken voor gesprekken met jongeren? Dan ontmoeten we je heel graag. Voor meer informatie over TEJO, de openingsuren van onze huizen en de profielomschrijvingen van de medewerkers kan je een kijkje nemen op de website www.tejo.be.

Momenteel zoeken wij psychotherapeuten voor onze drie vestigingen: Brasschaat, Schoten en Kalmthout. We werken zowel fysiek in onze huizen als via videogesprek.

Stap je graag mee in dit mooie verhaal? Of heb je nog verdere vragen? Contacteer ons gerust.

Katrien Van den Bosch, coördinator TEJO Brasschaat – Schoten en Kalmthout

+32471/59.06.95

katrien.vandenbosch@tejo.be