Gratis duurzaam bouwadvies

Schrijf je snel in en krijg gratis advies over duurzaam bouwen van Kamp C.

Denk je eraan om je woning duurzaam te renoveren of wil je duurzaam gaan bouwen? Dan is het altijd nuttig om bouwadvies in te winnen voor je een bouwvergunning aanvraagt. Duurzaam bouwen is immers meer dan milieubewust bouwen. Er komen heel wat zaken bij kijken zoals kwaliteit, leefcomfort en gezondheid. Daarom organiseert Kamp C, het Provinciaal centrum Duurzaam Bouwen en Wonen, dit jaar maandelijkse online infodagen. De architecten van Kamp C screenen je bouwplannen op duurzaamheid en geven je nuttige tips. Zo kan jij met kennis van zaken aan de slag.

Schrijf je snel in

Ben je geïnteresseerd? Zorg dan dat je een bespreekbaar document met eventueel een aantal foto’s kan voorleggen. Kamp C maakt met plezier tijd voor jou vrij op onderstaande data. Let op, inschrijven is wel noodzakelijk! Daarvoor kan je telefonisch terecht bij Kamp C op het nummer: 014 27 96 50 of via mail naar bouwadvies@kampc.be. Zet in je mail de volgende gegevens:

  • voornaam en achternaam
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • korte vraagstelling

Is de agenda voor gemeente Brasschaat volzet? Geen probleem! Check dan even of er nog plaats is bij de omliggende gemeenten.

Kalmthout1 februari & 6 december van 13u tot 17u
Kapellen1 maart van 13u tot 17u
Brasschaat3 mei van 13u tot 17u
Wuustwezel7 juni van 13u tot 17u
Brecht5 juli van 13u tot 17u
Schoten2 augustus van 13u tot 17u
Essen6 september van 13u tot 17u
Stabroek4 oktober van 13u tot 17u

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie kan je ook terecht op de website van IGEAN.