herstelling wegverzakking Lage Kaart thv huisnummer 379

De herstellingswerken aan de wegverzakking op de Lage Kaart thv huisnummer 379 starten op vrijdag 23 april en duren ongeveer 4 weken.

De aannemer start met het opbreken van het asfalt en de fundering van  de rijbaan. Afhankelijk van de grondwaterstand wordt de oude toezichtsput opgebroken. Aansluitend start men met de opbouw van de nieuwe put. Tijdens de werken doet Pidpa het nodige om de hinder voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken. De werken zullen - afhankelijk van de weersomstandigheden - een 4-tal weken duren. 

Onze excuses voor het ongemak dat deze werken met zich meebrengen.

omleiding
Doorgaand verkeer moet de omleiding volgen via de Guyotdreef – Bredabaan – Augustijnslei. Het plan kan je hier vinden of onderaan in de fotogalerij. 

buurtbus
Door de verzakking is er ook een lichte wijziging voor het traject van de buurtbus. Ze zal heen en terug rijden via de Hoge Kaart – Schagendreef. De halte aan de Truyensstraat zal niet meer worden bediend. Het plan kan je hier vinden of onderaan in de fotogalerij.

veiligheid
We vragen met aandrang om alle richtlijnen en snelheidsbeperkingen tijdens de werken nauwlettend te volgen. En dit in het belang van alle betrokkenen: arbeiders, bewoners, kinderen …

ophaling vuilnis
Het ophalen van het vuilnis blijft zoals gepland.

meer info
Heb je nog vragen? Dan kan je steeds terecht via T 03 650 29 30 of te mailen naar info@brasschaat.be.