Meld je digitaal aan bij onze kleuter en lagere scholen

Voor heel wat scholen moet je je kind digitaal aanmelden voor het schooljaar 2023-2024.

Brasschaat is een fantastische plek om te wonen, werken, leven én naar school te gaan. Het basisonderwijs is goed vertegenwoordigd in de verschillende wijken en over de verschillende onderwijsnetten. Je vindt er vast een school naar jouw voorkeur.

Een school gevonden? Voor heel wat scholen moet je je kind digitaal aanmelden voor het schooljaar 2023-2024: Gilo Kaart & Giko ’t Veldhoppertje, Gibo Mariaburg, Gibo Driehoek, Gibo Heide, Steinerschool De Wingerd, GO! Freinetschool Toverbos, Openluchtschool Sint-Ludgardis, mater dei centrum, basisschool De Vlinder en Mater Dei Maria-ter-Heide, Zegersdreef, Driehoek, Wonderwijs, Sint-Michielscollege, Triolo, De leerexpert Dullingen,

Hoe aanmelden?
Digitaal aanmelden kan vanaf 28 februari, 12 uur, tot en met 21 maart 2022, 12 uur, https://brasschaat.aanmelden.in Beschik je niet over een computer of heb je hulp nodig bij het aanmelden? Vraag info bij de school van je eerste keuze of mail naar aanmelden.basisonderwijs@brasschaat.be.

Het tijdstip waarop je je kind aanmeldt heeft geen invloed op de toewijzing van de beschikbare plaatsen. Ten laatste op 21 april 2023 weet je of je je plekje hebt. De school neemt dan contact met je op om een afspraak te maken voor de inschrijving van je kind. De inschrijving vindt plaats tussen 24 april tot 15 mei 2023.

Voor welke klassen meld je aan?

  • Kleuters geboren in 2021, 2020, 2019 en 2018. Meld je kind, geboren in 2021, ook aan als het in het schooljaar 2023-2024 nog niet naar school gaat. Is je kind geboren in 20147 en wil je inschrijven in Steinerschool De Wingerd, neem dan zo snel mogelijk contact op met de school.
  • Alle klassen van de lagere school.

Voor wie meld je aan?

  • Broers en zussen van kinderen die schoollopen in één van de vernoemde scholen.
  • Kinderen van schoolpersoneel.
  • Nieuwe kleuters en leerlingen.


toewijzing van overige plaatsen gebeurt als volgt

  • schoolkeuze
  • wandelafstand tussen domicilieadres van je kind tot het officiële adres van de school
  • lottrekking (bij gelijke wandelafstand)

Download hier de informatiebrochure

Download hier de informatiebrochure

informatiebrochure

Meld je hier aan

Meld je hier aan

aanmelden