speelplekje Vogeltjeswijk krijgt opknapbeurt

Het huidige speelplekje tussen de Merellaan, Meeslaan, Eksterlaan en Spechtlaan kan wel een opknapbeurt gebruiken. En daarvoor hebben we jouw mening nodig.

Hoe wil jij van dit speelplekje een leuke ontmoetingsplek voor jong en oud maken?

Iedereen, jong en minder jong, van kind tot (groot)ouder kan input geven. We ontvangen graag jullie wensen en ideeën maar ook jullie bezorgdheden mag je ons bezorgen. Hiermee kunnen we dan in 2021 verder mee aan de slag om het plekje een nieuwe impuls te geven.

Met de huidige coronamaatregelen kunnen we helaas geen fysiek inspraakmoment organiseren, dus doen we het langs de digitale weg.

Download hier het invulformulier, plan van de speelplek en enkele pictogrammen.

Die pictogrammen kan je kleven op het plan of zoek eventueel zelf naar leuke afbeeldingen en voeg ze op het plan toe. Of maak gewoon een leuke tekening van jouw ideale speel- en ontmoetingsplek.

Bezorg ons alle documenten (invulformulier en plannetje) via jeugd@brasschaat.be of steek ze in een omslag en deponeer ze in de tijdelijke brievenbus die we aan het speelplekje geplaatst hebben. Deze staat ter hoogte van het infobord.

Je kan je documenten ook per post opsturen naar het gemeentehuis, t.a.v. jeugddienst, Verhoevenlei 11 of ze daar gewoon aan het onthaal afgeven.

Alles moet ons bereiken tegen ten laatste maandag 30 november.

Veel succes!