vrijwillige vertellers Sprookjespad gezocht

Ben je creatief, kindvriendelijk, enthousiast en een vlotte verteller? Dan is deze uitdaging misschien iets voor jou?

jouw profiel

Je houdt van fantasierijke verhalen en hebt een interesse voor het toeristisch-recreatieve en het onderwijs veld. Verder ben je Nederlandstalig en heb je zin voor verantwoordelijkheid. Je vertoeft graag in de natuur.

taakomschrijving

Je gaat op pad met een kleine groep kinderen tussen 4 en 7 jaar in het groendomein De Mik. Aan de hand van verhalen neem je hen mee op avontuur en laat je hen kennismaken met de fauna en flora. Je laat hen ook de Torenpoort ontdekken. Gedurende een tweetal uur ben jij de begeleider van de groep kinderen en vertel je verhalen. Daarnaast ben je op dat moment het aanspreekpunt voor de ouder of leerkracht die de groep mee begeleidt. Het Sprookjespad wordt voornamelijk georganiseerd op woensdagnamiddagen en weekenddagen tijdens het schooljaar. Tijdens de schoolvakanties zijn er vertellingen op weekdagen. Je kan je een tweetal keer per maand vrij maken om een vertelling te doen (maart-oktober). Daarnaast woon je de avondvergaderingen bij met alle vrijwilligers en de coördinator van het Sprookjespad in Brasschaat. Het gaat om een 4 tal vergaderingen per jaar.

contact

Voor vragen kan je tevens contact opnemen met Marita De Ridder op woensdag en vrijdag tussen 10 en 13 uur op het nummer 03 650 03 01.
Je mag ons ook een mailtje sturen.