vzw toerisme Brasschaat zoekt wandel- en fietsambassadeur

Fietsen-en wandelen zit in de lift. Daarom zoeken we iemand die het aanbod van Brasschaat mee kan promoten en uitbreiden.

Ben jij vertrouwd met de knooppuntenplatformen en werk je graag met een computer? Ben je zelf een actieve wandelaar en fietsen in en rondom Brasschaat? Heb je interesse in trends binnen toerisme?

Dan zoeken we jou misschien wel. Je ontwikkelt nieuwe routes via knooppunten of andere bewegwijzering. Je staat in voor de digitalisatie van routes via bvb de Izi Travel App, Komoot of GPX bestanden. Daarnaast bedenk je acties om het fietsen en wandelen in Brasschaat te promoten en organiseer je kleine fiets- en wandelevents doorheen het jaar. Als lid van de raad van bestuur zorg je voor een rapportage en neem je mee beslissingen voor de vzw.

Je gaat het engagement aan om 3 uur per week te werken tegen een forfaitaire onkostenvergoeding van 15 euro per maand.

Vzw toerisme Brasschaat is een vzw met een 35-tal actieve vrijwilligers die samen zorgen voor de promotie en ontwikkeling van het toeristisch-recreatief aanbod in Brasschaat. We verzorgen het toeristische onthaal, organiseren vertellingen voor kinderen in de Mik, ontwikkelen thema wandelingen en fietsroutes, promoten Brasschaat op verschillende evenement in en buiten de gemeente,…

Ben jij onze ambassadeur fietsen en wandelen in Brasschaat die we zoeken? Aarzel dan niet en stuur ons een naar toerisme@brasschaat.be of bel op 03 650 29 30 (dienst ondernemen en toerisme).