wegverzakking Lage Kaart thv huisnummer 379

Door een dreigende wegverzakking op de Lage Kaart thv huisnummer 379 werd de straat gedeeltelijk onderbroken ter hoogte van de Guyotdreef en Augustijnslei.

De aannemer start zo snel mogelijk met het herstellen van de fundering en het opnieuw asfalteren van de rijbaan. Tijdens de werken doet Pidpa het nodige om de hinder voor omwonenden zoveel als mogelijk te beperken.

Onze excuses voor het ongemak dat deze werken met zich meebrengen. De vermoedelijke datum van openstellen van de rijbaan kunnen we nog niet meegeven, er is een spoedprocedure opgestart bij de aannemer. Uiteraard is deze timing wel afhankelijk van de weersomstandigheden.

omleiding
Doorgaand verkeer moet de omleiding volgen via de Guyotdreef – Bredabaan – Augustijnslei. Het plan kan je hier vinden of onderaan in de fotogalerij. 

buurtbus
Door de verzakking is er ook een lichte wijziging voor het traject van de buurtbus. Ze zal heen en terug rijden via de Hoge Kaart – Schagendreef. De halte aan de Truyensstraat zal niet meer worden bediend. Het plan kan je hier vinden of onderaan in de fotogalerij.

veiligheid
We vragen met aandrang om alle richtlijnen en snelheidsbeperkingen tijdens de werken nauwlettend te volgen. En dit in het belang van alle betrokkenen: arbeiders, bewoners, kinderen …

ophaling vuilnis
Het ophalen van het vuilnis blijft zoals gepland.

meer info
Heb je nog vragen? Dan kan je steeds terecht via T 03 650 29 30 of te mailen naar info@brasschaat.be.