Workshop scenario's winkelgebied

Grijp je kans en kies mee op 25 september! Welk scenario voor ons winkelgebied dragen we voor?

Workshop op woensdag 25 september om 18:30 in het atrium van het nieuwe gemeentehuis, Verhoevenlei 11.

Samen met jullie, onze handelaars, en het studiebureau BUUR werken we al enige tijd aan het project ‘Kernversterking, detailhandel en Wonen’. Het doel is aangenaam wonen, shoppen, werken, leven en ondernemen in onze prachtige gemeente voor lange tijd garanderen. Denk aan leegstand beperken, parkeren organiseren, onze pleinen vormgeven, de horecaterrassen gezellig maken, winkelervaring verbeteren,…

In maart hebben we samen de uitdagingen en mogelijke acties besproken om onze winkelkernen te versterken. In mei hebben we in kleinere groepen ingezoomd op het kernwinkelgebied Brasschaat Centrum. We zijn nu toegekomen aan de finale fase van het onderzoek. Jouw deelname als ondernemer is cruciaal omdat jij als geen ander weet wat er leeft binnen ondernemend Brasschaat.

Jij kiest mee!

Op woensdag 25 september gaan we knopen doorhakken. We kiezen die avond samen 1 scenario voor de afbakening van het (kern)winkelgebied met bijhorend beleid. Dat scenario zal vervolgens worden voorgedragen aan de gemeentebestuur die op haar beurt een beslissing neemt. Het voorgedragen scenario vormt de basis om het volledige Brasschaatse handelsgebied voor de komende jaren concreet vorm te geven. Jij kan die avond mee kiezen welk scenario aan de gemeentebestuur wordt voorgedragen. Mis deze kans niet en schrijf je nu in!

Ik schrijf me in.

meer info
T 03 650 29 30 | info@brasschaat.be