CC Brasschaat On Air - Les Triadours - Retour Bxl - Paris

Genieten van muziek in je eigen living.
Met deze streamingconcerten geven we broodnodige speelkansen aan muzikanten en kunnen we ons publiek cultuur aanbieden om deze donkere tijden wat te verlichten.

Onze nieuwe webshop staat nu online. Koop op eenvoudige wijze tickets voor deze én alle voorbije streamingconcerten via www.ccbrasschaatonair.be.
Wat meer is, per aangekocht ticket gaat 40% naar de artiesten. Door een ticket te kopen steun je hen dus rechtstreeks!

Tickets voor deze voorstelling zijn beschikbaar vanaf vrijdag 9 april!

‘Retour Bxl-Paris’, een concert met liedjes van Edith Piaf en Jacques Brel, twee iconen van het Franse chanson.

Edith Piaf, het mussenmeisje, zag het levenslicht op het trottoir van de Rue de Belville in Parijs. Jacques Brel werd geboren in een welgesteld milieu in Schaarbeek. Twee bijzondere persoonlijkheden met een grote passie voor het leven, het verlangen om met hun chansons ‘echt’ iets te vertellen en de onstuitbare drang om tot het uiterste te gaan.
‘Retour Bxl-Paris’, een onvergetelijke rit met wondermooie songs zoals ‘Milord’, ‘Bruxelles’, ‘La vie en rose’, ‘Marieke’, ‘Rien de Rien’, …
Even wegdromen…

Mireille Vaessen zingt al van kleins af aan in diverse groepen en ze gaat op pad als Poëziemevrouw, gewapend met een ukelele. Mireille zingt de chansons.
Martine de Kok is een singer-songwriter met een geheel eigen stijl. In dit muziekprogramma speelt ze piano en accordeon en ze zingt.
Sam Pasternak speelt al van jongsaf viool en ging al heel snel met zijn vader mee optreden. Samen met Mireille speelt hij meestal gitaar, af en toe ook cello of piano. Hier passeren ze allemaal de revue.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Datum
Adres
in uw kot2930 Brasschaat
Contact
Telefoon
03 650 03 40

Info

Prijs
5,00
Prijs: extra info

Basistarief: 5,00 €

Types
Concert
Organisator
Cultuurcentrum Brasschaat