CC Brasschaat On Air - Steven Cassiers, Ewout Pierreux & Yannick Peeters - Session #2

Genieten van muziek in je eigen living.
Met deze streamingconcerten geven we broodnodige speelkansen aan muzikanten en kunnen we ons publiek cultuur aanbieden om deze donkere tijden wat te verlichten.

Onze nieuwe webshop staat nu online. Koop op eenvoudige wijze tickets voor deze én alle voorbije streamingconcerten via www.ccbrasschaatonair.be.
Wat meer is, per aangekocht ticket gaat 40% naar de artiesten. Door een ticket te kopen steun je hen dus rechtstreeks!

Tickets voor deze voorstelling zijn beschikbaar vanaf vrijdag 2 april!

Trip down memory lane!

Het is meer dan een decennium geleden dat Steven Cassiers samen met Ewout Pierreux en Yannick Peeters optrad onder de noemer ‘ep3’. Een samenwerking die destijds reeds werd omschreven als “eigen composities met een moderne maar tegelijk warme en ongecompliceerde sound, geworteld in bebop”.

Steven Cassiers is een ervaren drummer die uitblinkt in muzikaliteit en intense interactie. Hij is en was actief in bands als DANS DANS, Dez Mona, Lucy and the Birds, Erik Bogaerts Kwartet, Bram Weijters’ Crazy Men en veel meer. Steven is ook een inspirerende leraar aan het pop/jazz departement van de Kunsthumaniora in Antwerpen en het Stedelijk Conservatorium van Mechelen.

Ewout Pierreux ken je als pianist van zijn werk met Tutu Puoane, Rebirth::Collective, Bart Defoort Inner Wave Quintet en heel wat zijprojecten.

Yannick Peeters speelde als contrabassiste een belangrijke rol bij verschillende muzikale projecten. Ze speelde in en nam op met talrijke groepen zoals Het Zesde Metaal, Midnight Suite (het trio van Steven Delannoye), Teun Verbruggen’s Gowk en veel meer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Datum
Adres
in uw kot2930 Brasschaat
Contact
Telefoon
03 650 03 40

Info

Prijs
5,00
Prijs: extra info
Basistarief: 5,00 €
Types
Concert
Genres
Jazz en blues
Organisator
Cultuurcentrum Brasschaat