Culinair: bier proeven

Haal meer uit je bier! De bierwereld is volop in beweging en er verschijnen wel wekelijks nieuwe bieren op de markt. Spijker je kennis over bier bij in deze cursus van drie lessen en leer hoe je meer uit je bier haalt!



We bekijken de geschiedenis van het bier, zijn ingrediënten en het brouwproces. Allemaal onderwerpen die bijdroegen en nog steeds bijdragen tot het ontstaan van verschillende bierstijlen.



Elke sessie proeven we uiteenlopende stijlen en gaan we dieper in op de brouwerijen die ze maken. Bovendien bekijken we hoe we bier op een eenvoudige manier kunnen bespreken zodat we smaken en geuren bondig kunnen omschrijven.



Komen aan bod:

geschiedenis
ingrediënten
brouwproces en stijlen
proefformulier en technische steekkaart
proeven van 15 uiteenlopende stijlen.

Opgelet voor wie zelf met de auto naar de les rijdt, aangezien tijdens deze lessen alcohol wordt gedronken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Datum
Adres
Bredabaan 6962930 Brasschaat
Contact
e-mailadres
info@dakhuus.org
Telefoon
036331696

Info

Types
Cursus of workshop
Genres
Voeding