de toekomst van de Ruiterhal en het Louis De Winterstadion

Ben je een ontwikkelaar die barst van de leuke ideeën? Wij zoeken totaal vrijblijvend nieuwe inzichten over wat we in de toekomst kunnen doen met CC Ruiterhal of het Louis De Winterstadion in het gemeentepark.

We horen uiteraard graag de wildste ideeën, maar niet alles kan zo maar in een erfgoedlandschap gerealiseerd worden. Daarom voorzien we voor de denkers onder jullie een toelichtingsmoment op 6 november 2019 om 18 uur in de Ruiterhal, Azalealaan 6. We verduidelijken de procedure en duiden de stedenbouwkundige voorwaarden.

We geven je bovendien alle info over hoe uitgewerkte en concrete ontwikkelingsvoorstellen in te dienen. Heb je interesse, aarzel dan niet en vul de vragenlijst in via onderstaande link en stuur ons je voorstel van aanpak met minimale schets uiterlijk op 29 november 2019 om 11 uur. Alle info vind je via onderstaande link. 

Ook van harte welkom als toehoorder: geïnteresseerde burgers, zeker diegene die eerder al ideeën voor de sites geopperd hebben. We willen wel benadrukken dat het die avond niet de bedoeling is om visies en suggesties ter plaatse aan het panel voor te leggen, wel om de ontwikkelaars in gang te zetten met correcte info. 

Interesse? Schrijf je vooraf in.