recyclagepark

Wat

Inwoners van Brasschaat, Brecht, Sint-Job-in-'t-Goor, Sint-Lenaarts, Zoersel, Schilde, Essen, Kalmthout, Wuustwezel, Kapellen en Stabroek kunnen op elkaars recyclageparken terecht. Je moet wel je e-ID (elektronische identiteitskaart) mee hebben, anders kom je er niet in.
   

tips

tips

  • afvalkalender en sortering van het afval
  • Aan de ingang wordt je identiteitskaart ingelezen. Los altijd eerst de betalende afvalstoffen. Daarna kom je vanzelf op het niet-betalende gedeelte terecht.
  • Het te betalen afval wordt gewogen, de prijs wordt automatisch berekend. Je kan op het recyclagepark om veiligheidsredenen alleen betalen met bankkaarten of kredietkaarten (Visa, American Express...). Het systeem laat toe je stortingen op het recyclagepark op te volgen. Misbruiken kunnen zo gemakkelijk opgespoord worden.
  • Ben je aan het verbouwen in Brasschaat, maar er nog niet ingeschreven? Wil je het huis leegmaken van een overleden familielid? Dan kan je er ook terecht op voorwaarde dat je je meldt aan het onthaal van het gemeentehuis of een afspraak maakt.
  • Volg steeds de aanwijzingen van de parkwachters. Sorteer de afvalstoffen zoveel mogelijk vooraf, zodat het uitladen op het terrein niet onnodig lang duurt. 
  • Je mag maximaal 20 km/u rijden op de site. Leg de motor van je voertuig stil bij het lossen van de afvalstoffen. Kinderen jonger dan twaalf moeten vergezeld zijn van een volwassene. Op het recyclagepark geldt een rookverbod en je mag geen dieren laten rondlopen. 

tijdelijke toegangsbadge

tijdelijke toegangsbadge

alle info