recyclagepark

Wat

Inwoners van Brasschaat, Brecht, Sint-Job-in-'t-Goor, Sint-Lenaarts, Zoersel, Schilde, Essen, Kalmthout, Wuustwezel, Kapellen en Stabroek kunnen op elkaars recyclageparken terecht. Je moet wel je e-ID (elektronische identiteitskaart) mee hebben, anders kom je er niet in.
   

afspraken

afspraken

  • Aan de ingang wordt je identiteitskaart ingelezen. Los altijd eerst de betalende afvalstoffen. Daarna kom je vanzelf op het niet-betalende gedeelte terecht.
  • Het te betalen afval wordt gewogen, de prijs wordt automatisch berekend. Je kan op het recyclagepark om veiligheidsredenen alleen betalen met bank- of kredietkaarten. Het systeem volgt je stortingen op het recyclagepark op. Misbruiken kunnen gemakkelijk opgespoord worden.
  • Volg steeds de aanwijzingen van de parkwachters. Sorteer de afvalstoffen zoveel mogelijk vooraf, zodat het uitladen op het terrein niet onnodig lang duurt. 
  • Je mag maximaal 20 km/u rijden op de site. Leg de motor van je voertuig stil bij het lossen van de afvalstoffen. Kinderen jonger dan twaalf moeten vergezeld zijn van een volwassene. Op het recyclagepark geldt een rookverbod. Je mag geen dieren laten rondlopen. 

aangepaste route wegens vaccinatiecentrum

aangepaste route wegens vaccinatiecentrum

In het kader van het circulatieplan voor het vaccinatiecentrum is de route naar het recyclagepark aangepast. Onderstaande afbeelding laat zien welke straten zijn afgezet. De oranje lijn geeft aan welke route je moet volgen.