Los de mysteries op!

De gemeente Brasschaat heeft in samenwerking met Sport- en Jeugddienst 3 wandelzoektochten gemaakt voor kinderen. Je hoeft niets te downloaden of af te halen. De weg staat aangeduid. Ga gewoon naar het startpunt en neem eventueel pen en papier mee. 

WANDEL EN WIN!

Win 4 ticket naar Bobbejaanland. Neem een foto aan het eindbord en stuur deze samen met het codewoord door naar sport@brasschaat.be.

Doe de 3 wandelingen en maak meer kans om te winnen! De antwoorden en foto's kunnen tot 1 september 2020 binnen gestuurd worden.

Bekijk hier het wedstrijdreglement.

DE PIRATENMUNT – wandelzoektocht 4 km

Start: gemeentepark - fietsenstalling Hemelweide

De grootste gouden piratenmunt van kapitein Jack is gestolen. De diamant ligt verstopt in het park van Brasschaat. Lossen jullie de raadsels, vragen en puzzels op dan wijst papegaai Kinky jullie de weg naar de munt.

DE DIAMANTROOF – wandelzoektocht 3 km

Start: Kattekensberg – hoek Henrilei/Castel del Vinostraat

Bubo, de wijze uil, leest in zijn boek. In Antwerpen hebben dieven ingebroken in een diamantenwinkel. Ze hebben de grootste diamant ter wereld gestolen: de Brasschattief Red Diamant. Bubo helpt jullie om de diamant terug te vinden.

DE VERDWENEN KAAS – wandelzoektocht 2 km

Start: Kerkedreef t.h.v. Inslag/Mikerf

Rupert, een oude blinde muis, is zijn stuk kaas ergens op de boerderij verloren. Omdat hij niet meer zo goed kan ruiken, vindt hij zijn stuk kaas niet meer terug. Helpen jullie Rupert om zijn kaas terug te vinden door de raadsels op te lossen?