Maak jij onze toeristische activiteiten mee bekend?

Ben jij een Brasschatenaar of woon je in de directe omgeving en zoek je naast jouw actieve marketingcarrière nog een zinvolle bezigheid voor jouw vrije tijd?

De vzw zoekt een verantwoordelijk iemand die vlot is in communicatie en het schrijven van inspirerende teksten. Je bent pc vaardig en je kan goed organiseren.

Je zorgt voor een marketingplan voor de toeristische producten van de vereniging en de optimalisatie van de communicatie binnen de vzw ter bevordering van de werking. Als vrijwilliger ontvang je een onkostenvergoeding van 15 euro per maand. Daarnaast beloven we je een gezonde portie voldoening na elk succesverhaal van reservaties.
We nodigen je ook graag uit voor het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor vrijwilligers van de vzw toerisme.

Je bent in de mogelijkheid om een 6tal uren per week je schouders onder dit project te zetten.

Vind jij je helemaal terug in deze rol als coördinator marketing en communicatie en wens je vrijblijvend kennis te maken?
Stuur ons dan een mail naar toerisme@brasschaat.be (vzw toerisme Brasschaat).

Brasschaat is een groene gemeente met vele troeven en die zet vzw toerisme samen met 35 vrijwilligers graag in de kijker. Een bezoekje aan het mini-museum Den Toren, toeristen onthalen in het infopunt of kinderen gelukkig maken tijdens een vertelwandeling in park De Mik. Al deze activiteiten zetten we graag in de kijker. We doen dit lokaal maar dromen ervan om dit ook ver buiten Brasschaat te kunnen doen. En daar kan jij aan meewerken!