Brasschaatse kadobon & Brasbon

Wat

Van verjaardag tot eindejaarsfeesten, het is altijd leuk om kadootjes te ontvangen of te geven. Maar het is niet altijd eenvoudig om telkens weer inspiratie te vinden... De Brasschaatse KadoBon is dan de perfecte oplossing! Hiermee kan je in heel wat handels- en horecazaken in Brasschaat betalen. Het ideale geschenk dus om te ontvangen én om te geven!

De Brasschaatse Kadobon heeft een waarde van 10 of 25 euro en is minimaal 1 jaar geldig. De kadobonnen zijn verkrijgbaar op het gemeentehuis, in de hoofdbibliotheek of aan de infobalie Toerisme. Voor adressen en openingstijden, klik je hier. Betalen voor de kadobon(nen) doe je met bancontact.

Factuur nodig? Vraag dit aan het verkooppunt.

Je kan voor de KadoBon ook een mooi doosje kopen. In of op het doosje kan je een persoonlijke boodschap schrijven voor je geliefde, jarige of eender welke feestneus. Dat maakt het geschenk alleen maar leuker.

 

Brasbon

UPDATE :

De actie Brasbon 2+1 is inmiddels beëindigd. De Brasbon is nog te besteden tot 31 maart 2021. 

Deelnemen als handelaar?
Ben je als handelaar al deelnemer aan de Brasschaatse Kadobon? Dan kan je de Brasbon via hetzelfde systeem claimen en wordt de waarde binnen 2 weken op je rekening overgemaakt. Maak je nog geen deel uit van dit systeem? Meld je dan aan via het online inschrijfformulier.

Wij brengen je aanmelding direct in orde. Deelname is geheel kosteloos.

Affiche om down te loaden
Druk de affiche af en hang ze aan je vitrine.

Vragen? Mail ons via ikdoemee@brasschaat.be.