Overzicht Activiteiten

kinderboerderij de mickkinderboerderij de mick

Kinderboerderij Mikerf

In de boerderij is vanalles te zien: een boomgaard, dierenweiden, een knuffelweide, akkers, een moestuin, een weerstation, wandelpaden,... Bovendien is er een bijenhal van de imkervereniging Ifang. Je kan ook verschillende activiteiten meemaken. Het beslaan van een paard, het scheren van schapen, het rooien van bieten,... Kom zeker een kijkje nemen!

Zwemmen in Sportoase ElshoutZwemmen in Sportoase Elshout

Zwemmen in Sportoase Elshout

Het zwemgedeelte van Sportoase Elshout (gelijkvloers) is ingedeeld in 4 zones: het sport- en wedstrijdbad, het actieve recreatiegedeelte, de peuter- en kleuterzone en de ontspannings- en relaxruimte. Voor elk wat wils dus!
Museum Atelier Thomas van HeckMuseum Atelier Thomas van Heck

Museum Atelier Thomas van Heck

In dit museum maak je kennis met het werk van Thomas van Heck, de laatste Dordtse impressionist en Meester van De Biesbosch.

wandelen tussen de militairenwandelen tussen de militairen

Wandelen tussen de militairen

4 knooppuntwandelingen door en langs het Klein Schietveld De brochure is beschikbaar bij het toeristisch infokantoor te Brasschaat. Gunfirepad 7.5km Schietveldpad 7.4 km Vliegveldpad 9.6 km Mishagenpad 8.0 km

Melkerij PeerdsbosMelkerij Peerdsbos

Melkerij Peerdsbos

Van 1420 tot 1920 was de Bremdockhoeve bedrijvig als boerderij. De huidige gebouwen dateren van omstreeks 1630. Terwijl u geniet van een hapje en een drankje genieten u kinderen in de grote en veilige speeltuin of spelen een spelletje minigolf.

Taal Plus - Spelend Frans lerenTaal Plus - Spelend Frans leren

Taal Plus - Spelend Frans leren

Spelend Frans leren met Taal Plus. Een zeer leerrijke, maar vooral bijzonder leuke lessenreeks die de deelnemers de kans biedt om het Frans spelenderwijs onder de knie te krijgen! Eén uurtje per week op zaterdagvoormiddag of woensdagnamiddag. Neem een kijkje op onze website www.taalplus.be of op Facebook!

Natuurloop in het prachtige PeerdsbosNatuurloop in het prachtige Peerdsbos

Natuurloop in het prachtige Peerdsbos

Het Peerdsbos, één van de meest bezochte bossen in de stadsrand van Antwerpen, is zowel voor gezinnen als sport- en natuurliefhebbers een leuke daguitstap. Je kunt er volop wandelen, fietsen, joggen, paardrijden, mountainbiken. De provincie Antwerpen opende in 2016 samen met het Agentschap Natuur en Bos een natuurlijk loopparcours in het Peedsbos. Het parcours gaat door de natuur en heeft ...

Rustoord wandelingenRustoord wandelingen

Rustoord wandelingen

Ontdek 4 thema wandelingen door de wijken Mariaburg en Kaart. Deze wandelingen kan u volgen aan de hand van de wandelknooppunten. De brochure is beschikbaar bij het toeristisch infokantoor in Brasschaat. Kaartse beekpad 4.8 km Rustoordpad 6 km Monumentenpad 6.5 km Antverpiapad 6.5 km