Overzicht UiT Activiteiten

Bron: UiTinVlaanderen.be

Online verkoop
Afhalen
Bezorgen
Young CreativesYoung Creatives

Young Creatives

Maak je steeds de mooiste dingen voor je familie? Ga jij helemaal op in concentratie als je creatief bezig bent? Dan zit je hier goed! Een week lang steken we de meest originele en coolste dingen in elkaar. Voel je je vingers al tintelen?
wandelzoektocht - de diamantroofwandelzoektocht - de diamantroof

wandelzoektocht - de diamantroof

DE DIAMANTROOF – wandelzoektocht 3 km In Antwerpen hebben dieven ingebroken in een diamantenwinkel. Ze hebben de grootste diamant ter wereld gestolen: de Brasschattief Red Diamant. Bubo, de wijze uil, helpt jullie om de diamant terug te vinden. Start: Kattekensberg – hoek Henrilei/Castel del Vinostraat

Young Wheels PlusYoung Wheels Plus

Young Wheels Plus

Skateboard of step? Of toch liever beiden? Bij de Young Wheels+ kan het allemaal! Vind de perfecte balans op je board met onze lieve monitoren aan je zijde. Test uit wat je kan en maak nieuwe vriendschappen tijdens deze topervaring!

AdventureAdventure

Adventure

Geen uitdaging is te groot voor je, want jij bent een echte durfal. Je gaat dan ook het liefst op avontuur, gewapend met een blaaspijp en je scherpe ogen die van ver het doel kunnen raken met pijl en boog. Sportplezier is net een pak uitdagender geworden!

Young Creatives PlusYoung Creatives Plus

Young Creatives Plus

Gezocht: creatievelingen met een beetje geduld en een hoop ideeën! Tijdens dit kamp maak je de zotste creaties en het coolste art work. De artistieke dromer in je voelt zich hier volledig thuis. Let’s craft!
wandelzoektocht - de verdwenen kaaswandelzoektocht - de verdwenen kaas

wandelzoektocht - de verdwenen kaas

DE VERDWENEN KAAS – wandelzoektocht 2 km Rupert, een oude blinde muis, is zijn stuk kaas ergens op de boerderij verloren. Omdat hij niet meer zo goed kan ruiken, vindt hij zijn stuk kaas niet meer terug. Helpen jullie Rupert om zijn kaas terug te vinden door de raadsels op te lossen? Start: Kerkedreef t.h.v. Inslag/Mikerf