Overzicht UiT Activiteiten

Bron: UiTinVlaanderen.be

Online verkoop
Afhalen
Bezorgen
Brasschaatse kadobon
Lokale producten
Duurzame handelaar
Young Starters (Bubbel 1)Young Starters (Bubbel 1)

Young Starters (Bubbel 1)

Ben jij zo iemand die alles liefst eens uittest? Hoe meer, hoe liever! Deze week vliegen we uit de startblokken: start to bike, start to dance, … Start to àlles! Start to have fun? YES!
Young DaycampYoung Daycamp

Young Daycamp

Nood aan een dagje vol afwisseling en extreme fun? Dan zien we je graag op ons Young Daycamp! We wisselen spannend amusement af met superleuke belevenissen zodat jouw dag onvergetelijk wordt.
Kidskriebels – SpeurneuzenKidskriebels – Speurneuzen

Kidskriebels – Speurneuzen

Geen raadsel is veilig voor onze speurneus-talenten! Warning! Enkel voor de echte mysteriezoekers onder ons. Dit kamp is niet voor doetjes! We bestuderen een misdaad en gaan op zoek naar de dader. Zijn jullie klaar voor het ultieme avontuur? Kom dan samen met onze detectives achterhalen wat er is gebeurt en wie het heeft gedaan. Dit kamp draait rond het ontrafelen van hints, zoeken van sporen ...

"Anonieme Portretten" en "Oerwoud en Bossen" werken van het kinderatelier en jongerenatelier van Sint-Lucas Academie voor beeldende kunsten, Kapellen."Anonieme Portretten" en "Oerwoud en Bossen" werken van het kinderatelier en jongerenatelier van Sint-Lucas Academie voor beeldende kunsten, Kapellen.

"Anonieme Portretten" en "Oerwoud en Bossen" werken van het kinderatelier en jongerenatelier van Sint-Lucas Academie voor beeldende kunsten, Kapellen.

In het Vaccinatiecentrum Noorderkempen (militair vliegveld) te Brasschaat worden de werken van het kinderatelier en jongerenatelier van Sint-Lucas Academie voor beeldende kunsten, Kapellen en vestigingsplaats Pigment, Kalmthout tentoongesteld. De kinderen tonen "Oerwouden en Bossen" met allerlei dieren. De jongeren tonen zichzelf in "Anonieme Portretten".

verhalenwandeling: hoe dromen erfgoed werdenverhalenwandeling: hoe dromen erfgoed werden

verhalenwandeling: hoe dromen erfgoed werden

Dat Brasschaat veel te bieden heeft is alom bekend. Maar wist jij dat het park van Brasschaat erkend werd als erfgoedlandschap? Dat én nog veel meer ontdek je tijdens een verhalenwandeling van 2 uur. Onze vrijwillige gidsen nemen je (letterlijk én figuurlijk) mee door de geschiedenis van het park en de dromen van de eigenaars. Dit is een wandeling met gids voor groepen. Reserveer tijdig.

Daycamp (Bounce)Daycamp (Bounce)

Daycamp (Bounce)

Zin om er tijdens de vakantie eens een dagje tussenuit te zijn? Of twee? Laat je verrassen op ons Daycamp! Elk dagkamp ziet er anders uit, maar zit telkens vol met spel en plezier. Laat je meeslepen en verwonderen door de activiteiten van de dag.
Young Bounce (Bubbel 1)Young Bounce (Bubbel 1)

Young Bounce (Bubbel 1)

Klim, duik en stuiter de week door! We leven ons helemaal uit op allerlei opblaasbare objecten en constructies. Bounce je met ons mee?