PC: Word 2013-16

Speciaal om teksten te schrijven: brieven, verslagen, uitnodigingen,… Maar Word is meer dan een tikmachine: aanmaak van kolommen, spellingscontrole, pagineren, voetnota’s, mailings voorbereiden, standaardbrieven opmaken,… Het pakket is enorm veelzijdig en vormt naast ‘Inleiding Informatica' de meest gegeerde opleiding.

We bekijken eveneens hoe we een mooie feestkaart kunnen maken, hoe foto's aanbrengen in teksten, een link maken naar het Internet, het snel verzenden van een document, en nog veel meer ...

Deze cursus is een must voor al diegenen die hun teksten op een behoorlijke en verantwoorde manier uit hun PC willen halen.

Werkt u nog met Word 2010 of zelfs Word 2007? Geen nood, want alle functies die we behandelen, zitten ook vervat in de vorige versies van Word. Op het einde van de lessenreeks zien we op een kwartiertje tijd wat de nieuwe versies dan wel aan belangrijke extra's hebben bijgebracht.

Tussen Word 2013 en 2016 is er maar één verschil, namelijk dat men met versie 2016 makkelijk documenten kan delen. Voor deze cursus is het derhalve om het even met welk van de 2 versies u werkt.

Enige ervaring in het werken met een PC en een goede basiskennis van Windows zijn een absolute must!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Datum
Adres
Bredabaan 6962930 Brasschaat
Contact
e-mailadres
info@dakhuus.org
Telefoon
036331696

Info

Types
Cursus of workshop
Genres
Creativiteit
Leeftijd
18