Programmeren in Minecraft Education met CodeFever in Brasschaat - MineCrafters Level 2 (10-12 jaar)

In level 2 van MineCraft duiken we dieper in de wereld van Minecraft Education.
Met Minecraft Education kan je programmeren in Minecraft CodeBuilder, maar ... ook in JavaScript!

We bouwen lustig verder en krijgen de CodeBuilder van Minecraft meer en meer onder de knie. Uiteraard door de computationele concepten toe te passen die je kind in de voorgaande levels geleerd heeft. We ontdekken algoritmes zoals het kortste pad-algoritme.
Langzaamaan verkennen we Javascript binnen Minecraft. We vergelijken de code van Scratch met Minecraft Builder èn graven dieper in de JavaScript-programmeertaal.
Zo leren we onze eerste stukjes JavaScript-code schrijven.

Voor deze reeks is voorkennis nodig. Je kind moet minstens de volgende concepten beheersen: decompositie, sequentie, iteraties (3 lussen), conditionele logica, signalen, variabelen, methodes en parameters, lijsten, coördinaten, negatieve getallen en scrolling. Ervaring met Minecraft Education en JavaScript is aangeraden.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Is je kind jonger dan 14? Dan krijg je een fiscaal attest van 13,70 euro per les. Per reeks van 10 lessen maakt dat een totaal fiscaal voordeel van 137 euro.

Wil je liever alles online doen op eigen tempo? Check dan onze online lesreeksen in zelfstudie met 90 euro korting. Opgelet: hiervoor is geen fiscaal voordeel beschikbaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Datum
-
Adres
Kapelsesteenweg 722930 Brasschaat
Contact

Info

Prijs
245,00
Prijs: extra info

Basistarief: 245,00 €

Types
Cursus of workshop
Genres
Computer en techniek
Leeftijd
10
Organisator
CodeFever VZW