uitbreiding Bedrijventerrein Campus Coppens

Campus Coppens breidt uit. We organiseren een infomoment om de invulling van het gebouw af te stemmen op concrete behoeften van de kandidaat-huurders op 13 november van 19 tot 21 uur.

Op zoek naar bedrijfsruimte? Campus Coppens breidt uit.

De gemeente slaat de handen in elkaar met de firma Bolckmans Warehousing Olen bvba, onderdeel van Groep Bolckmans, voor de verdere ontwikkeling van bedrijventerrein Campus Coppens.

De ontwikkelaar staat in voor de bouw en de commercialisering van het nieuwe gebouw, genaamd 'Het Front' op de site aan de Ruiterijschool. Ook vanop de Sint Jobsesteenweg zal dit gebouw in het oog springen door een kwalitatief hoogstaand ontwerp. Het bedrijventerrein wordt aangevuld met een volwaardig mobipunt, wat de bereikbaarheid van de site beduidend zal vergroten. Door middel van verhuring van modulair aanpasbare bedrijfsruimten, wordt ingespeeld op de behoeften van verschillende doelgroepen. De stedenbouwkundige voorwaarden met betrekking tot de toegelaten activiteiten binnen dit project, kan je in bijlage terugvinden.

Ontdek alle mogelijkheden op het infomoment!

Om de invulling van het gebouw te kunnen afstemmen op de concrete behoeften van de bedrijven, organiseert de gemeente samen met de ontwikkelaar voor alle mogelijke geïnteresseerden een infomoment in Van der Valk Hotel Dennenhof aan de Bredabaan 940 te Brasschaat op woensdag 13 november van 19 tot 21 uur.

Tijdens de toelichting door zowel gemeente als ontwikkelaar, krijg je alle informatie mee met betrekking tot de mogelijkheden voor jouw bedrijf en de huurvoorwaarden. Er wordt ook een vragenronde voorzien. Om deel te nemen, vragen wij je het inschrijvingsformulier hieronder in te vullen.

Alvast tot dan!

inplantingsplan