vergunningen verleend door college op 07/01/2019

 1. Melding voor het regulariseren van een garage te Voshollei 63, aangevraagd door Frederik Verschueren: niet rechtsgeldig.
 2. Melding voor het plaatsen van een zorgcontainer in de tuin te De Aard 62, aangevraagd door Ann Hertoghs: niet rechtsgeldig.
 3. Melding voor het wijzigen van zij- en achtergevel en het uitvoeren van interne werken te Hensbergelei 70, aangevraagd door Geoffrey Schampaert: aktename.
 4. Melding voor het regulariseren van een veranda te Molenweg 41, aangevraagd door Kristel Dingemans: aktename.
 5. Melding voor het uitbreiden van een erker te Heislagsebaan 153, aangevraagd door Edwig Polspoel: aktename.
 6. Melding voor het exploiteren van een ondergrondse propaangastank te De Romboutweg 80, aangevraagd door Dieter Vochten: aktename.
 7. Het vormen van twee loten voor halfopen ééngezinswoningen te Kortestraat 66 en 68, aangevraagd door Kris Maria Mertens: vergunning met voorwaarden.
 8. Het bouwen van een halfopen ééngezinswoning met een carport te de Prolistraat 9, aangevraagd door Kelly Bogaerts: vergunning met voorwaarden.
 9. Functiewijziging van het handelsgelijkvloers naar een rouwcentrum te Bredabaan 408, aangevraagd door Steve D’Hert: vergunning.
 10. Het verlengen van de scheidingsmuur en het plaatsen van een overkapping te Heideaard 130, aangevraagd door Wim Van Oevelen: vergunning.
 11. Het herbouwen van een handelspand met appartement en behoud van het bestaande magazijn te Hoogboomsteenweg 37, aangevraagd door Hubert Lippens: vergunning met voorwaarden.
 12. Het verbouwen van een vrijstaande ééngezinswoning te Donksesteenweg 195, aangevraagd door Nicholas Demoor: vergunning.
 13. Het verbouwen en uitbreiden van de woning te Isenbaertlei 32, aangevraagd door Ilse Van Biesbroek: vergunning.
 14. Het vellen van een berk te H. De Winterlei 20, aangevraagd door Anouk Marie-France Van Isacker: vergunning met voorwaarden.
 15. Het vellen van 17 bomen te Donksesteenweg 146 – 150, aangevraagd door Joris Thomas Van Cauwelaert: vergunning met voorwaarden.
 16. Het vellen van 12 Amerikaanse eiken te Lage Kaart 96, aangevraagd door Bjorn Beijer: vergunning met voorwaarden.
 17. Het vellen van een spar te Middelkaart 41, aangevraagd door Gisèle Cuyvers: vergunning.
 18. Het vellen van 2 bomen te Bloemenlei 50, aangevraagd door Raf Aerden: vergunning met voorwaarden.