vergunningen verleend door college op 26/11/2018

1. Het vormen van 2 loten voor vrijstaande ééngezinswoningen te Guyotdreef 80 en 82, aangevraagd door Dominique Totté : vergunning met voorwaarden.

2. Het vormen van 3 loten voor vrijstaande ééngezinswoningen te Donkseinde 2, Gabriëllelei 12 en Gabriëllelei 16, aangevraagd door Christiaan Huijnen : vergund met voorwaarden.

3. Het wijzigen van een meergezinswoning naar een ééngezinswoning te Van Hemelrijcklei 101, aangevraagd door Stefani Baeck : vergunning.

4. Het verbouwen en vergroten van een ééngezinswoning te Wipstraat 13, aangevraagd door Joris Van Cauwelaert : vergunning.

5. Het verbouwen en uitbreiden van een rijwoning te Lage Kaart 262, aangevraagd door Gert Timmermans : vergunning.

6. Het vellen van 4 sparren, een berk en een grove den te Kleine Heide 30, aangevraagd door Ute Borchardt : vergunning met voorwaarden.

7. Het bouwen van een vrijstaande ééngezinswoning met een inpandige garage te Zwaantjeslei 27, aangevraagd door Johan Bogaerts : vergunning met voorwaarden.

8. Het vellen van een els te Bisschoppenhoflei 1B, aangevraagd door Christiane Anna Sanders : vergunning met voorwaarden.

9. Het vellen van een ceder te Alfredlei 5, aangevraagd door Sarah Rosalia Luypaert : vergunning met voorwaarden.

10. Het vellen van een den te Hondjesberglei 20, aangevraagd door Eric Maes : vergunning.

11. Het vellen van een den te Diksmuidelei 17, aangevraagd door Boet Schouwink : vergunning met voorwaarden.

12. Het vellen van een conifeer en een spar te Kenislei 13, aangevraagd door Benny Michielsen : vergunning met voorwaarden.

13. Het vellen van een dode lindeboom te Baillet-Latourlei 109, aangevraagd door Thierry Krug : vergunning met voorwaarden.

14. Het vellen van een Amerikaanse eik te Antoinettalei 7, aangevraagd door François Coen : vergunning met voorwaarden.