Week van de Amateurkunsten - Open Ateliers

dinsdag 1 mei tem zondag 6 mei

WEEK VAN DE AMATEURKUNSTEN!

De Week van de Amateurkunsten is dé jaarlijkse kunstweek in Vlaanderen en Brussel. Van vrijdag 27 april t.e.m. zondag 6 mei 2018 tonen we de kracht van zelf kunst maken. Met twee miljoen zijn ze, de acteurs, fotografen, dichters, schilders, muzikanten, tekenaars, performers, schrijvers, zangers, filmmakers en dansers die uit passie en goesting kunst beoefenen in hun vrije tijd. Tijdens de Week van de Amateurkunsten tonen ze hun werk aan het brede publiek. Organiseer mee!

EDITIE 2018: KUNST BUITEN!

Met het jaarthema leggen we telkens een focus. KUNST BUITEN! gaat over kunst in de publieke ruimte,naar buiten komen met je kunst, je kunst binnenste buiten halen, maar ook over de plaats van kunst binnen het (lokale) cultuurbeleiden binnen onze samenleving. En je kan altijd buiten de lijntjes kleuren...

De Week van de Amateurkunsten maak je niet alleen. In onze toolbox vind je 101 tips om aan de slag te gaan, om partners en kunstenaars te vinden en om iets fantastisch uit te werken. Want ze zijn met 2 miljoen, die artistieke Brusselaars en Vlamingen, en ze worden graag gesoigneerd!

In Brasschaat werd er een mooi programma uitgewerkt tussen dinsdag 1 mei en zondag 6 mei.

Klik hier voor het volledige programma in pdf

Uitgelicht