kerstmarkt Brasschaat Driehoek

op 16 en 17 december

De kerstmarkt spitst zich dit jaar toe op niet-commerciële activiteiten en dus zullen er alleen kraampjes staan waarvan de winst naar een zelf gekozen “goed doel” of non-profit organisatie gaat. De vernieuwde kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 16 december (14-22 uur) en op zondag 17 december (13-19 uur).

In de vernieuwde eettent kan men zoals steeds terecht voor soep, grill en pannenkoeken. Een borrel staat als vanouds klaar in het borrelkraam. De grote Kempische openluchtkerststal en de kerststallententoonstelling  kan je ook nog steeds bezoeken. De tentoonstelling kan je bezoeken op zaterdag tussen 12-20 uur en op zondag tussen 12-18 uur. De inkom bedraagt 2,5 euro (kinderen tot 12 jaar gratis inkom).

In de grote nostalgische spiegeltent op de weide voor zaal Drieheem kan je verschillende activiteiten bijwonen: optredens, poppentheater, praatcafé, kinderfuif en een bierproefavond op vrijdag 15 december. Daar kan je dan terecht voor het degusteren van verschillende Brasschaatse bieren: d’Oude Caert, Dame Jeanne en Galea in combinatie met een culinaire toets. De degustatie begint om 20 uur. 

meer info
www.kerstmarktbrasschaat.be

 

 

Uitgelicht