praktische info

kampen en activiteiten

De jeugddienst organiseert al verschillende jaren superleuke jeugdkampen tijdens de zomermaanden. Het inschrijvingsgeld hangt af van kamp tot kamp. Heb je twee of meer kinderen in je gezin die aan hetzelfde kamp willen meedoen, dan zijn er kortingen. Elke kampdag start om 9 en eindigt om 16 uur. Er is voorbewaking vanaf 8 en nabewaking tot 17 uur. Opgelet: op de laatste kampdag is er geen nabewaking! Zorg steeds voor regenkledij, een lunchpakket en drank.

Er worden tijdens de zomermaanden ook losse activiteiten en uitstappen georganiseerd voor kinderen van 6 tot 12 jaar en jongeren van 12 tot 16 jaar. Na je inschrijving krijg je een bevestiging met overschrijvingsformulier. Nadien ontvang je nog een brief met daarin alle nodige info zoals mee te nemen materiaal, start- en einduur, afspraakplaats…
Je kan eventueel een grabbelpas (6 tot 12 jaar) aankopen aan 4 euro. Die pas biedt allerhande kortingen, zowel op onze eigen activiteiten als bij andere organisaties. Vraag de pas aan wanneer je je inschrijft op een losse activiteit.

Onze collega's van de bibliotheek, sport- en cultuurdienst organiseren eveneens activiteiten en kampen, en ook buiten de zomermaanden. Alle activiteiten en kampen zijn gebundeld in Megazientje (6-12 jaar) en Megazien (12-16 jaar).

zonder zorgen spelen

zonder zorgen spelen

Wij sluiten voor jou een verzekering af die burgerlijke en strafrechterlijke verdediging waarborgt. Uiteraard ben je ook voor lichamelijke ongevallen verzekerd.

leeftijd

leeftijd

De leeftijden waarvoor de activiteiten bedoeld zijn, staan per activiteit in Megazientje en Megazien vermeld. Met 6 tot 12 jaar bedoelen we de kinderen uit de lagere school; vanaf de zomer na het eerste leerjaar kan je kind deelnemen.

annulatie

annulatie

Uiteraard kan je ziekte of ongeval niet voorzien. Alleen indien je ons een geldig doktersattest bezorgt, kan een terugbetaling van het inschrijvingsgeld gebeuren. Bij annulatie wordt steeds een administratiekost aangerekend van 2 euro bij workshops, 5 euro bij uitstappen en 10 euro bij kampen.

hoe inschrijven

hoe inschrijven

Online, hier vind je voor elke activiteit een inschrijvingsformulier terug.

Na inschrijving ontvang je een email met het te betalen bedrag en de gestructureerde mededeling waarmee je de overschrijving kan uitvoeren. Wij verzoeken deze betaling binnen de 10 dagen uit te voeren.