sportverzekering

goedkope verzekering tegen sportblessures

Sporten en bewegen wanneer het je past. Steeds meer Belgen doen het: een uurtje joggen wanneer de kinderen sporten, tijdens de middagpauze enkele baantjes trekken in het zwembad, met vrienden in het weekend gaan mountainbiken… Fantastisch, sporten is gezond! Maar wat als je een blessure oploopt?

Als je in teamverband sport, ben je meestal bij ongevallen goed verzekerd via de club. Maar hoe goed ben je verzekerd als je sport in je vrijetijd? Het Brasschaatse gemeentebestuur helpt zijn inwoners om zich alvast daar niet al te veel zorgen om te maken. Het biedt je via Ethias de mogelijkheid om je als individuele sporter of als gezin goedkoop te verzekeren tegen sportblessures, opgelopen tijdens het wandelen, fietsen, lopen, zwemmen, rolschaatsen/skeeleren, yoga en fitness. Individuele Brasschatenaren betalen er op jaarbasis slechts 20 euro voor, voor een heel gezin is dat amper 35 euro.

Hoe werkt het?
Surf naar www.zekersporten.be/brasschaat. Van zodra je ingetekend hebt, ben je verzekerd. Na een jaar krijg je automatisch een nieuw factuur opgestuurd. Als je betaalt, blijf je gewoon verder verzekerd. Anders stopt de polis. Simpel en duidelijk.

Heb je de pech om gebruik te moeten maken van de polis, dan kan je met je persoonlijke account op www.zekersporten.be alles netjes regelen vanuit je luie zetel.

Dus, sport gewoon verder maar doe het voortaan zonder zorgen. Het genot van de inspanning wordt er alleen maar groter door!

Uitgelicht