streekproducten

Dame Jeanne

Deze bieren combineren typisch Belgische hopsmaken met de lichtheid, fraîcheur en parels van traditionele champagnes en schuimwijnen. Zowel bier- als wijnliefhebbers weten de evenwichtige smaken te appreciëren, want deze brutbieren zijn allemaal bijzonder licht en verfrissend. Uitermate geschikt als verrassend, maar toch neutraal aperitief voor elke gelegenheid.

d’Oude Caert

Deze jonge en dynamische microbrouwerij, opgestart in Brasschaat in 2012, blies de brouwtraditie in onze gemeente nieuw leven in. Recepten worden in eigen huis ontwikkeld en gebrouwen. In 2017 en 2018 beloond met de hoogste rating op de IWSC-beerawards, en een zilveren medaille op de Concours International de Lyon. Zijn sterk engagement naar lokale economie vertaalt zich in een samenwerking met dagcentrum Kwartier Noord, die een zinvolle dagbesteding biedt aan mensen met een beperking.

Galea Craft Beers

Een innoverende brouwerij die streeft naar eigenheid en hoge kwaliteit door het gebruik van speciale en zuivere ingrediënten, zorgvuldig gekozen voor een optimale smaakbeleving. De brouwerij lanceert naast het vaste gamma -Galea Grand Cru en Galea Festa- regelmatig limited editions in verschillende stijlen.

Polygoonse kop

Grove boerenkop met bloemkool, broccoli en bieslook.

Paté Della-Faille

Smeerbare paté met verse groene kruiden (bieslook, peterselie en basilicum) en gebraden ajuin.
 

Gerookt paardenvlees

Erkend streekproduct van provincie Antwerpen. Ambachtelijk.

Koop bij infopunt toerisme een mand vol streekbieren, ideaal als geschenk of om zelf van te genieten!