vakantiewoning

CASA AMETZA
Het complex bestaat uit 6 verschillende vakantieverblijven die allemaal rolstoeltoegankelijk en aangepast zijn aan specifieke zorgnoden. Zo is er aandacht gegeven aan de noden van mensen met een beperking, de nood aan prikkelarme ruimtes en structuur, … De huizen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, hebben een oppervlakte van 70 m² en een terras van 20 m². Naast het terras staan groene hagen die je voldoende privacy geven. Wil je toch eens buurten? Dan stap je gewoon van je terras recht de gezamenlijke tuin in.
 
Gemeentepark Brasschaat | Elshoutbaan 19 | T 03 653 52 74 
vakantie@casa-ametza.be | http://www.casa-ametza.be

DE KATTEKESBERG
Dit prachtige vakantiehuis voor 8 personen ligt in een residentiële wijk van Brasschaat. De grote tuin grenst aan een hertenbos. Op het tuinterras kan je gezellig barbecueën en genieten terwijl de kinderen schommelen of in de zandbak spelen. Op wandelafstand is er een grote speeltuin. Ook de bakker en de supermarkt zijn in de buurt. In het park van Brasschaat kan je terecht voor mini-golf, zwemmen, bootje varen en prachtige fietstochten of wandelingen. De natuur is overal dichtbij en op een half uurtje rijden kan je eindeloos shoppen in Antwerpen. Ook je huisdier is welkom!

Henrilei 5 | T 0479 96 00 15
info@dekattekesberg.be | www.dekattekesberg.be

PIED A TERRE
Deze nieuwe, in het groen gelegen, massief houten vakantiewoning is te vinden in het gebied Grote Heide. Ze werd recent volledig ingericht als vakantieverblijf voor 8 personen plus twee kinderen. Pied à Terre heeft drie slaapkamers en een leuke mezzanine. Onze woning ligt in een kindvriendelijke parktuin van 5000 m² met blote voetenpad en vele sprookjesachtige plekjes! Er is een speelhuisje, trampoline, zandbak en schommel met schuifaf. Op de verschillende terrassen kan je in de zon, schaduw of zelfs bij regenweer genieten van de bijzondere tuin. Door de centrale ligging zijn zowel Brasschaat, Antwerpen als Breda vlot bereikbaar. Je kan er terecht voor een onvergetelijk verblijf met opgemaakte bedden en zachte handdoeken.

Varendreef 19 | T 0486 74 05 66
pied_a_terre@hotmail.com
www.piedaterrebrasschaat.com

 

Uitgelicht