nieuws

Nachtelijke wegenwerken op enkele locaties in Brasschaat, Wuustwezel en Sint Job

wegenwerkenwegenwerken

In de week van 27 september voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) nachtelijke onderhoudswerken uit op enkele locaties in Brasschaat, Wuustwezel en Sint-Job-in-‘t-Goor. Het wegdek krijgt er telkens een nieuwe laag asfalt. De werken worden ’s nachts uitgevoerd om de verkeershinder zo beperkt mogelijk te houden.

Volg de gemeenteraad (27/09) via onze livestream

gemeentehuis Brasschaatgemeentehuis Brasschaat

Door de coronamaatregelen kunnen we momenteel geen publiek ontvangen in onze raadzaal tijdens de gemeenteraadzittingen. Die worden trouwens nog steeds digitaal georganiseerd. Maar je kan ze wel volgen.

Bloemenverkoop Allerheiligen

bloemenbloemen

Traditiegetrouw wordt er een periode voorzien voor de verkoop van bloem- en grafstukken aan de begraafplaatsen van Brasschaat voorafgaand aan Allerheiligen.

Bouwgronden te koop Korenlaan

bouwgrondbouwgrond

De gemeente Brasschaat stelt 5 bouwgronden te koop op de Korenlaan. Deze 5 villagronden, in een groen kader en palend aan een rustige straat, staan vanaf 5 oktober te koop via openbare verkoop biddit.be.

Zitdagen federale pensioendienst starten opnieuw

harthart

Vanaf 6 september heropenen de federale pensioenpunten opnieuw hun zitdagen in de verschillende gemeenten. In Brasschaat is dat iedere 2de maandag in de onpare maanden. Concreet wil dit zeggen dat het Brasschaatse pensioenpunt terug opent in november.

lokaal werk: My local Job

my local jobmy local job

Zoek je een job in Brasschaat als werknemer, zelfstandige, flexi-jobber of vrijwilliger? Dat kan voortaan via de app My Local Job.