starterspremie voor ondernemers

Wat

We willen beginnende ondernemers ondersteunen met een starterspremie in de vorm van een promotiepakket.

Deze premie kan per ondernemingsnummer slechts 1 keer toegekend worden.
   

voorwaarden

  • De aanvrager moet een engagement bewijzen van meer dan 1 jaar door middel van een geregistreerd huurcontract. Voor pop-ups (engagement minimaal 8 maanden, maximaal 1 jaar) is een starterspremie 'light' van toepassing.
  • De aanvraag moet online ingediend worden op het daartoe voorziene online aanvraagformulier binnen de 6 maanden na opening van het pand.
  • De aanvrager engageert zich ertoe als handelaar deel te nemen aan de Brasschaatse Kadobon

Wie komt in aanmerking?

Wie komt in aanmerking?

Startende ondernemers met een fysiek verkooppunt/handelspand op het grondgebied van de gemeente Brasschaat (maatschappelijke zetel hoeft niet in Brasschaat te zijn) in de branche detailhandel (in de brede zin verkopen van producten en diensten) en horeca.

Wie komt niet in aanmerking?

Wie komt niet in aanmerking?

diensten, callshops, nachtwinkels, automatenshops, goktenten, seksshops, peepshows, dancings, lunaparken, privéclubs, winkels met telefonie- en/of internetactiviteiten, filialen van winkelketens, bijkomende vennootschappen in het kader van een bestaande onderneming. – de loutere omvorming van een onderneming‐natuurlijk persoon naar een onderneming rechtspersoon - verenigingen zonder winst (vzw’s) , webshops zonder fysieke aanwezigheid en pop-up winkels met een engagement van minder dan 8 maanden.