op afspraak

Je kan in het gemeentehuis enkel nog op afspraak terecht. De dienst burgerzaken, ruimtelijke ordening-stedenbouw, planologie, het secretariaat, …voortaan ontvangen ze jou op afspraak.
Heb je dus een nieuwe identiteitskaart, reispas, rijbewijs, kapvergunning, een stedenbouwkundige vergunning of een ander product nodig? Maak dan eerst een afspraak via onze website. 
Voor het afhalen van sommige producten zoals de aankoop van huisvuilstickers, het afhalen van een reispas of rijbewijs, … hoef je uiteraard geen afspraak te maken. Hiervoor kan je net als vroeger terecht bij het onthaal. Vind je je product niet terug in de lijst of heb je dringend iets nodig? Neem dan contact op met het onthaal van de gemeente. 

Het werken op afspraak heeft alleen maar voordelen.

SNEL

Je moet niet aanschuiven aan het loket. Je komt op het afgesproken uur en wordt onmiddellijk geholpen aan de balie. Omdat we weten dat jij bij ons langskomt, kunnen we je dossier voorbereiden en word je hierdoor nog sneller geholpen.

EFFICIËNT

Bij het maken van de afspraak, krijg je de nodige informatie over documenten die je zeker moet bij hebben. Je wordt dus efficiënter geholpen.

Hoe werkt het?

Via de startpagina van onze website ga je naar de knop “maak een afspraak” of klik hier. De computer doet een voorstel van datum maar uiteraard kan je zelf een ander beschikbaar moment uitkiezen. Zie je een datum of uur niet staan, dan wil dat zeggen dat dit moment al volzet is. Je afspraak kan je steeds annuleren of wijzigen. 

Bekijk het informatiefilmpje.

meer info
onthaal | T 03 650 2930 | info@brasschaat.be