Aan de slag

webinar - Hoe bespaar ik op water in huis?

datum
7 juli 2020 - 19.30 tot 20.30 uur

locatie
Online evenement

programma

Het is droog, heel droog. We moeten dus dringend ons waterverbruik aanpassen, willen we de voorraad drinkwater niet volledig uitputten. We weten dat we korter kunnen douchen of de kraan uitzetten wanneer we onze tanden poetsen, maar hoe kunnen we in huis nog op water besparen?  Pidpa, onze waterpartner in Brasschaat en omstreken, geeft tijdens de webinar een 20-tal eenvoudige tips mee om jouw waterverbruik te verminderen. Dit is niet alleen een win voor het milieu, maar ook voor onze portefeuille!

Herbekijk hier de online webinar

webinar - Een klimaatrobuuste tuin

datum
27 augustus 2020 - 19.30 tot 21 uur

locatie
Online evenement

programma

Steek jij ieder jaar ook weer heel wat geld, tijd en liefde in je tuin om het dan weer te zien verdorren tijdens de droge zomermaanden? Ontdek dan tijdens deze webinar hoe je van je tuin een klimaatrobuuste tuin maakt die bestand is tegen lange droogtes en hevige regenbuien. Tijdens de webinar geven experten jouw tips mee over de juiste plant op de juiste plaats, ontharding, regenwaterrecuperatie, tuininrichting, etc. Zo kan je de komende zomers écht genieten van een groene tuin!

Herbekijk hier de online webinar

[GEANNULEERD] workshop - Hoe bespaar ik water zonder de kraan dicht te draaien?

datum
24 september 2020 - 19.30 tot 21.30 uur

locatie
De kringwinkel, Bredabaan 651 2930 Brasschaat

programma

Echt alles begint met water. We gebruiken niet alleen water bij het drinken, wassen en koken maar we eten ook water, we dragen water, we schrijven op water. Voor alle goederen die we consumeren, is in het productieproces water gebruikt. Ontdek in deze interactieve workshop meer over de watervoetafdruk van producten, over de link tussen jouw consumptie en de mondiale wateruitdagingen en vooral hoe jij - door eenvoudige dingen te veranderen - jouw watervoetafdruk kan verkleinen.

ik schrijf me in