Brasschaatse kadobon

Wat

Van verjaardag tot eindejaarsfeesten, het is altijd leuk om kadootjes te ontvangen of te geven. Maar het is niet altijd eenvoudig om telkens weer inspiratie te vinden... De Brasschaatse KadoBon is dan de perfecte oplossing! Hiermee kan je in heel wat handels- en horecazaken in Brasschaat betalen. Het ideale geschenk dus om te ontvangen én om te geven!

De Brasschaatse Kadobon heeft een waarde van 10 of 25 euro en is minimaal 1 jaar geldig. De kadobonnen zijn verkrijgbaar op het gemeentehuis, in de hoofdbibliotheek of aan de infobalie Toerisme. Voor adressen en openingstijden, klik je hier. Betalen voor de kadobon(nen) doe je met bancontact.

Factuur nodig? Vraag dit aan het verkooppunt.

Je kan voor de KadoBon ook een mooi doosje kopen. In of op het doosje kan je een persoonlijke boodschap schrijven voor je geliefde, jarige of eender welke feestneus. Dat maakt het geschenk alleen maar leuker.

 

Brasbon

UPDATE : De actie ´Brasbon 2+1´ wordt met 2 maanden verlengd. De BrasBon is nog te koop tot en met 31 oktober 2020. De geldigheidsduur van deze kadobon is verlengd tot 31 december 2020.

Ter ondersteuning van de lokale economie wordt een nieuwe cadeaubon in het leven geroepen: de BrasBon. De bon is vergelijkbaar met de al bestaande Brasschaatse Kadobon maar heeft een beperkte geldigheidsduur (tot en met 31 december 2020). De bon kan enkel aangekocht worden door Brasschaatse inwoners (van 18 jaar en ouder). 

Bij aankoop van 2 Brasbonnen van 10 euro krijgt de koper er ééntje gratis bij.

De Brasbon wordt verkocht tot en met 31 oktober 2020. Je kan de Brasbon kopen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis of op zaterdag in de bibliotheek.

Deelnemen als handelaar?
Ben je als handelaar al deelnemer aan de Brasschaatse Kadobon? Dan kan je de Brasbon via hetzelfde systeem claimen en wordt de waarde binnen 2 weken op je rekening overgemaakt. Maak je nog geen deel uit van dit systeem? Meld je dan aan via het online inschrijfformulier.

Wij brengen je aanmelding direct in orde. Deelname is geheel kosteloos.

Affiches om down te loaden
Druk de affiche af en hang ze aan je vitrine.

Vragen? Mail ons via ikdoemee@brasschaat.be.